ADAPOSTURI improvizate de oamenii strazii, DEMOLATE in Cartierul Drumul Taberei

O ampla actiune de salubrizare si dezafectare a mai multor adaposturi improvizate din Cartierul Drumul Taberei a avut loc in urma unei dispozitii a primarului Rares Manescu, au anuntat marti reprezentantii Primariei Sectorului 6.

Actiunea a fost realizata de Directia Generala de Politie Locala Sector 6, prin Serviciul Ordine Publica, in colaborare cu Serviciul Control si Monitorizare a Starii Mediului si Salubrizare si cu lucratori din cadrul SC Urban SA.

Citeste si: ADAPOSTURI improvizate de oamenii strazii, DEMOLATE in Cartierul Militari

Inspectorii din cadrul Primariei Sectorului 6 au fost sesizati de mai multi cetateni ca, in apropierea strazilor Raul Doamnei, 1 Mai si Poiana Campina, mai multi oameni ai strazii perturba ordinea si linistea publica, depoziteaza mari cantitati de deseuri si creeaza disconfort.

Persoanele gasite au fost identificate si conduse catre centrele sociale de pe raza Sectorului 6 pentru a fi luate in evidenta si pentru a primi sprijinul necesar.

Citeste si: Oamenii strazii din Sectorul 6 aflati in pericol de hipotermie, dusi in centre special amenajate

In perioada urmatoare, inspectorii de mediu si politistii locali vor continua monitorizarea acestei zone pentru a evita reamenajarea de adaposturi si depozitarea necontrolata de deseuri.

Politia Locala Sector 6 recomanda tuturor cetatenilor Sectorului 6 sa semnaleze situatiile asemanatoare pentru a se putea interveni cu maxima eficienta.

Sursa foto: Primaria Sectorului 6