ADAPOSTURI improvizate de oamenii strazii, DEMOLATE in Cartierul Militari

Din dispozitia primarului Rares Manescu, Directia Generala de Politie Locala Sector 6, prin Serviciul Ordine Publica, in colaborare cu lucratorii Sectiei 22 Politie, au intreprins, in cursul saptamanii trecute, o ampla actiune de salubrizare si dezafectare a mai multor ADAPOSTURI improvizate in Cartierul Militari.

Inspectorii din cadrul Primariei Sectorului 6 au fost sesizati de mai multi cetateni ca pe terenul viran din spatele Complexului Comercial Cora Lujerului mai multi oameni ai strazii perturba ordinea si linistea publica, depoziteaza mari cantitati de deseuri si creeaza disconfort.

Citeste si: Oamenii strazii din Sectorul 6 aflati in pericol de hipotermie, dusi in centre special amenajate

Persoanele gasite au fost identificate si conduse catre centrele sociale de pe raza Sectorului 6 pentru a fi luate in evidenta si pentru a primi sprijinul necesar.

Citeste si: Politia Locala Sector 6 intervine pentru siguranta cetatenilor

In perioada urmatoare, inspectorii de mediu si politistii locali vor continua monitorizarea acestei zone pentru a evita reamenajarea de ADAPOSTURI si depozitarea necontrolata de deseuri.

Politia Locala Sector 6 recomanda tuturor cetatenilor Sectorului 6 sa aduca la cunostinta toate situatiile asemanatoare pentru a se putea interveni cu maxima eficienta.

Sursa foto: stirileprotv.ro