ADAPOSTURI IMPROVIZATE din Sectorul 6, DEZAFECTATE

O actiune de salubrizare si DEZAFECTARE a mai multor ADAPOSTURI IMPROVIZATE situate pe terenul viran de la intersectia bulevardelor Vasile Milea si Iuliu Maniu a avut loc miercuri, au anuntat joi reprezentantii Primariei Sectorului 6.

Potrivit sursei citate, actiunea a fost demarata in urma unor sesizari primite de la mai multi cetateni ai Sectorului 6, care semnalau aparitia unor ADAPOSTURI IMPROVIZATE de catre oamenii strazii. Mai mult decat atat, acestia perturbau ordinea si linistea publica, depozitau mari cantitati de deseuri, producand disconfort si creand o imagine cu impact negativ asupra zonei.

Citeste si: ADAPOSTURI improvizate de oamenii strazii, DEMOLATE in Cartierul Drumul Taberei

La fata locului, politistii locali Sector 6 au identificat un barbat in varsta de 64 ani care a fost  condus catre unul din centrele sociale de pe raza Sectorului 6 unde a primit ingrijirile necesare.

In perioada urmatoare, politistii locali vor monitoriza zona mentionata pentru a preintampina depozitarea de deseuri si pentru mentinerea unui climat civilizat.

Politia Locala Sector 6 recomanda aducerea la cunostinta autoritatilor a eventualelor situatii similare pentru gestionarea acestora cu maxima operativitate.

Sursa foto: Primaria Sectorului 6