Adegbuyi vs Zhuravlev, superfight de zile mari in gala K1 – Superkombat de la Galati

Superfight de zile mari in gala K1 – Superkombat de la Galati. Cei 5.000 de spectatori pot urmari un meci de exceptie intre “caimanul” Pavel Zhuravlev din Ucraina si Benjamin Adegbuyi din Romania.

Lupta are loc la categoria supergrea (+96 kg). Se intalnesc doi colosi, vom avea ocazia poate sa vedem un KO. Zhuravlev are un trecut interesant in boxul profesionist, iar Adegbuyi are un record in cel mai rapid KO, in mai putin de 10 secunde. Lupta din aceasta seara este o revansa pentru Adegbuyi.

DECIZIA OFICIALA: Romanul a  reusit sa-l termine prin KO pe Pavel Zhuravlev, dupa ce acesta a mai cazut in runda anterioara tot printr-un croseu de dreapta. Adegbuyi  a marturisit dupa acest meci ca s-a pregatit din greu pentru intalnirea cu ucraineanul si a marturisit ca vrea sa castige turneul anul viitor.

UPDATE: Romanul are o serie de crosee foarte buna, terminata cu un clinci. Diferenta de inaltime importanta intre cei doi, Adegbuyi fiind mult mai inalt. Romanul se inchide frumos la loviturile ucraineanului, care incearca sa atace pe toate caile. Lovitura in figura lui Pavel Zhuravlev, cade insa se ridica la scurt timp. Adegbuyi il domina clar. Un meci extrem de frumos, un meci cat o finala am putea spune.

UPDATE: Adegbuyi se descurca bine in debutul primei runde. Romanul este foarte sigur pe el, sta bine pe picioare. In ultima secunda ucraineanul incaseaza o lovitura puternica si se dezechilibreaza, insa are noroc ca se incheie runda si astfel se poate odihni.