Adela Popescu a facut publice primele imagini de la cununia civila – iata ce rochie superba a purtat – FOTO

Sambata trecuta, Adela Popescu si Radu Valcan s-au casatorit in mare secret. Cele doua vedete au spus DA intr-un cadru de basm, pe domeniul Hadar Chalet.

Cununia civila a fost si ea facuta in mare secret, intr-un cadru restrans cu cativa prieteni.

Citeste si: Dieta minune: Cum a slabit Andra Maruta 15 kilograme in doar 4 luni

Dar sa o luam cu incepul. Nu ai cum sa imbraci rochia alba daca nu treci mai intai pe la ofiterul starii civile. Si desi este o etapa premergatoare celei importante, adica cununia religioasa, tin sa va spun ca am avut parte de o cununie civila senzationala. Asa ca vineri la 18:00 punct eram gatita pruna, la fel si iubitul meu. Corina Hera si Margo avusesera grija sa nu ne unim destinele neferchezuiti.

Rochia mea alba PnkCasual si buchetul de la PurpleFlowers l-au facut pe Radu sa fie si mai hotarat sa ma ia de nevasta. 🙂 Mentionez ca pana la acel moment nu am avut voie sa ne apropiem de foisor, adica de locul unde urma sa fim cununati, pentru ca Dana si Sanziana, voiau musai sa ne surprinda in cel mai frumos mod posibil. Multumim mult, fetelor! 🙂 Am coborat fericita de mana cu Radu , indrumati de Ivo, fireste :), vazand in fata noastra vanzoleala produsa de apropietii nostri carora nici nu apucaseram sa le uram bun venit. Am pasit hotarati printre bancutele albe asezate scolareste, aruncand bezele in stanga si in dreapta.

Foisorul era incredibil de frumos. Baloane albe uriase il inconjurau si tablii pe care erau scrise “definitii” super haioase ale casniciei. In fata ne asteptau emotionati nasii nostri dragi impreuna cu ofiterul starii civile. A fost emotionant si jucaus si pozitiv si alb…Practic am spus DA impreuna cu toti inviatii ce aveau in mana pancarte cu indemnul.

Petrecerea a continuat cu pupaturi, imbratisari si o masa de si acum plang de pofta in restaurantul domeniului Hadar Chalet. Platouri traditionale cu bucate atent alese, patrav proaspat pescuit chiar din pastravaria locului, sarmale in foi de vita de te lingi pe degete. Si…vin de Susani facut de tatal meu, preferatul lui Radu. Un rose ce bate de departe cele mai vestite crame.

Ne-am dorit pentru vineri o masa traditional romaneasca, intrucat papilele noastre gustative urmau sa fie dezmierdate la nunta cu un bufet suedez italienesc pregatit cu maiestrie de Chef Foa. Seara a devenit si mai incitanta atunci cand Dana ne-a spus ca impreuna cu fratele ei au gandit un Escape Room pentru cei prezenti si ca primii participanti in cautarea propriilor verighete, eram chiar noi. 🙂

Ce a urmat nu are sens sa va mai povestesc, mai ales ca ne-am asigurat ca fotografiile au fost arse si date disparute pentru totdeauna. :))))

Va las mai jos doar ce se poate arata. 🙂

Ps: Rose-ul de Susani e de vina 🙂