Adela Popescu, marul discordiei dintre Diana Dumitrescu si Ducu Ion

Divortul dintre Diana Dumitrescu si Ducu Ion ar fi avut la baza o serie de neintelegeri generate de pozitia preferentiala in care s-ar fi aflat actrita Adela Popescu in distributiile facute de sotul Dianei, scriu ziarele de scandal.

Concret, Ducu Ion o prefera pe Adela Popescu in filmele pe care le regiza, asa incat Diana Dumitrescu a fost lasata deoparte, rolurile detinute in telenovele fiind la limita de avarie. Adela Popescu si Diana Dumitrescu au jucat in acelasi serial, respectiv in Pariu cu Viata, insa Diana a fost distribuita intr-un rol secundar. A fost scanteia care a aprins focul razboiului dintre frumoasa blonda si Ducu Ion.

Faptul ca Ducu i-ar fi dat mult prea multe roluri Adelei Popescu ar fi pus-o pe jar pe Diana Dumitrescu, care i-a reprosat tot mai des sotului sau ca nu mai este distribuita in roluri principale, in favoarea Adelei Popescu. Dezvaluirile au fost facute de un apropiat al cuplului, citat de presa tabloida.

“Ducu a ajuns la capatul rabdarii din cauza acestor reprosuri, iar in cuplu a intervenit raceala. Pana la despartire a mai fost un simplu pas”, a tinut sa declare o sursa citata de Libertatea. De precizat ca Adela Popescu a jucat in toate sezoanele din Pariu cu Viata.

Diana Dumitrescu si Ducu Ion au divortat la capatul a sase ani de relatie.

Foto: Libertatea