Adela Stoian, profesoara care a murit la Timisoara, predase la Liceul Traian Vuia din Faget. FOTO. EXCLUSIV

Profesoara gasita moarta, joi dimineata, intr-un apartament din Timisoara, se numeste Adela Stoian si predase la Liceul Traian Vuia din Faget. Femeia, in varsta de 33 de ani, a fost gasita moarta de sotul sau intr-un apartament din Timisoara.

UPDATE: Desi initial s-a vorbit despre o sinucidere, raportul medico-legal a aratat ca femeia a murit in urma complicatiilor aparute la sarcina.

Profesoara era insarcinata in luna a 8-a si se casatorise de curand. Adela Stoian provenea dintr-o familie crestina, fiind de religie adventista. Adela era implicata in numeroase actiuni care vizau viata sociala a elevilor si se ocupa in paralel si de corul bisericii adventiste. Pana anul trecut, Adela Stoian predase la Liceul Traian Vuia din Faget.

Adela aflase ca exista o problema de sanatate a fatului si urma sa plece peste cateva zile la Targu Mures unde, imediat dupa nastere, copilul urma sa suporte o interventie chirurgicala complicata. Era casatorita de un an si se mutase cu sotul sau in Timisoara imediat dupa casatorie, unde aveau o locuinta pe strada Bujorului.

Adela lucra ca profesoara de muzica la Liceul Traian Vuia din Faget din anul 2003. Anul acesta ea a predat in primul semestru, apoi a intrat in concediu prenatal. Surse Mondo News ne-au dezvaluit ca profesoara Adela Stoian provenea dintr-o familie influenta din judetul Timis.

Sotul profesoarei a gasit usa incuiata, a spart geamul si a gasit-o decedata. Trupul neinsufletit a fost transportat la Medicina Legala in vederea necropsiei.

In urma cu cateva zile, respectiv in 23 februarie, ea a postat pe Facebook o imagine cu mesajul “Impreuna cu Dumnezeu toate lucrurile sunt posibile”.