Adele i-a umplut conturile lui Sylvester Stallone! Suma uriașă virată de artistă

Adele îi va plăti 50 de milioane de euro lui Sylvester Stallone în schimbul conacului pe care superstarul american îl deține în Beverly Hills și în care a locuit în ultimele trei decenii, notează jurnaliștii de la cotidianul spaniol AS, citând presa americană.

Practic, cântăreața britanică își va cheltui 30% din întreaga avere pentru a intra în posesia acestei proprietăți impresionante de peste ocean. Sylvester Stallone s-a decis să renunțe la conacul din Beverly Hills după ce, recent, a achiziționat o proprietate în Palm Beach (Florida) în schimbul a 30 de milioane de euro, aceasta fiind și noua sa reședință permanentă.

Sylvester Stallone a vrut, inițial, aproximativ 100 de milioane de euro în schmbul vilei din Beverly Hills, dar și-a redus substanțial pretențiile până la jumătate. Astfel, Adele a profitat pentru a continua să-și mărească portofoliul de proprietăți, deoarece a făcut investiții impresionante atât în Londra, cât și în Los Angeles.

Averea cântăreței Adele este de aproximativ 170 de milioane de euro, cifră care va crește în urma lansării celui mai recent album și a concertelor pe care le va susține cu casa închisă.

Conacul de la Beverly Hills are o suprafață construită de 1.700 de metri pătrați și este situat pe o proprietate de 15.000 de metri pătrați. Proprietatea are opt dormitoare și 12 băi. Casa principală, construită în 1994, are șase dormitoare și nouă băi, inclusiv un apartament matrimonial, trei dormitoare și două dormitoare pentru personal.

Suita principală include o saună, o baie de aburi și un birou cu terasă. Într-una dintre camere se află o statuie uriașă a lui Rocky, dar și una întruchipându-l pe Rambo care trage cu arc și săgeți.

Sursa foto: billboard