Adelina Pestrițu a povestit cum s-a infectat cu noul coronavirus

Adelina Pestrițu a dezvăluit, marți seară, pe contul personal de Instagram că este infectată cu noul coronavirus. Adelina a povestit și cum s-a întâmplat acest lucru precizând că îi este foarte frică de ceea ce ar putea să urmeze, atât pentru ea, cât și pentru familia ei.

Adelina Pestrițu a povestit că a luat virusul de la o persoană care era infectată, dar a menționat faptul că ea nu a știut acest lucru. Practic o greșeală pe care oricine o poate face, fără a-și da seama. Oricine poate intra în contact cu o persoană infectată cu noul coronavirus, iar dacă persoana în cauză nu are simptome, suntem expuși riscului infectării.

„Dragii mei, nu aș fi vrut să fac acest story, dar vreau să știți de la mine. Așa cum le știți pe cele bune, vreau să le știți și pe cele rele. Vreau să știți prin ce trec în momentul de față. Din păcate, zilele trecute am intrat în contact cu un bolnav de COVID, iar după ce au apărut primele simptome, am rămas fără gust și fără miros.

N-am știut că persoana respectivă este infectată cu COVID, eu mi-am făcut testul după ce am rămas fără gust și fără miros. Mâncam o ciocolată și efectiv nu mai aveam niciun gust. Nu înțelegeam de ce simt ca și cum aș mânca hârtie. Și am venit, mi-am făcut testul, am aflat că este pozitiv. Deocamdată, starea mea de sănătate este bună, în afară de faptul că nu mai am gust și nu mai am miros. S-a testat toată familia, Zeny, bunicii…Virgil, soțul meu, a ieșit negativ.

O să vă țin la curent, pe măsură ce voi putea să comunic ceea ce se întâmplă, din păcate. Asta e, nu putem să prevedem aceste episoade din viața noastră. Protejați-vă, purtați mască și aveți mare grijă de voi. Sănătate multă!”, a povestit Adelina Pestrițu, pe Instagramul său.

Sursa foto: Instagram