Adelina Pestrițu dată de gol de logodnic! Defectele brunetei

Deși însărcinată în cinci luni şi jumătate, Adelina Pestriţu este la fel de cochetă. Bruneta pierde foarte mult timp în faţa oglinzii cu ţinutele pentru evenimente şi şedinte foto. Iubitul ei, Virgil, a povestit despre vedetă că niciodată nu reuşeşte să ajungă la timp undeva, chiar dacă plecă mai devreme cu o oră, informează Kanal D.

Din toamna trecută, Adelina Pestrițu şi-a amanejat un apartament, aşa cum îl vedea la momentul respectiv. A “sacrificat” o cameră doar pentru dressing, iar acum îşi dă seama că nu are spaţiu suficient. Când au amenajat locuinţa, Adelina şi Virgil nu ştiau că vor deveni părinţi. Cei doi îndrăgostiţi au acordat primul interviu împreună unei echipe de la Teo Show.

“Niciodată nu e gata! Are momente când e dificilă, depinde de situaţie, Dar toate femeile sunt asa. De când stăm împreună, am descoperit că este foarte harnică şi ordonată. Nu poţi să cunoşti un om până nu te muţi sub acelaşi acoperiş. Uneori, când venim acasă noaptea pe la 11.00 începe să aranjeze ceva şi se apucă să facă curăţenie generală”, a spus Virgil despre Adelina Pestriţu.

Bruneta şi-a intervievat chiar ea iubitul şi l-a întrebat ce îl deranjează la ea, dar şi peste ce crede el că Adelina nu ar putea să treacă niciodată în relaţia lor. Virgil a răspuns sincer că se supără atunci când Adelina îl ceartă, pentru că îşi lasă încălţările la uşă, iar la cea de-a doua întrebare iubitul vedetei ştie că bruneta nu ar ierta nici în ruptul capului vreun episod de infidelitate.

Sursa foto: viva