Adelina Pestrițu este însărcinată! Cine este și cu ce se ocupă iubitul brunetei

Adelina Pestrițu a anunțat astăzi, de ziua ei de naștere, că este însărcinată cu iubitul ei, Virgil Steblea. Bruneta a anunţat pe contul de socializare că de ziua ei a primit cea mai frumoasă veste.

De ziua ei, pe 2 februarie, Adelina Pestrițu a confirmat că trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de iubitul ei, Virgil, dar și că a primit cel mai prețios dar. Cei doi vor avea un copil, vedeta fiind gravidă în primul trimestru.

“Vârstă de 31 de ani a venit cu cel mai minunat dar pe care puteam să-l primesc vreodată. Eu și iubitul meu, Virgil, suntem fericiți să împărtășim cu voi vestea că vom deveni părinți. Fericirea noastă este cu atât mai mare cu cât în curând vom sărbători și un an de relație. Suntem copleșiți de emoții și abia așteptăm să treacă cele 6 luni rămase până vom fi trei. Sperăm să ne descurcăm bine în rolul de părinți”, spune Adelina Pestritu pe contul ei de Facebook.

Adelina Pestriţu și Virgil Steblea formează un cuplu din primăvara anului trecut însă au decis să păstreze discreția în ceea ce privește povestea lor de iubire. “Trăiesc o poveste de dragoste alături de un om minunat, atent, puternic, care mă face să mă simt în siguranță, mă face să rad și care mă completează perfect”, se rezuma ea să declare.

Înainte să-şi asume relaţia cu noul iubit, Adelina Pestriţu a trăit intens alături de Speak. Cei doi s-au separat în toamna lui 2016 după doi ani şi jumătate de iubire. Adelina a devenit cunoscută în showbiz după ce a fost căsătorită cu Liviu Vârciu.

Cine este și cu ce se ocupă Virgil Steblea, iubitul Adelinei Pestrițu

Virgil Steblea este un tânăr cunoscut în lumea mondenă a Capitalei. Este un om de afaceri prosper, cu relații in high-life-ul bucureștean. Virgil Steblea a locuit mulți ani în Germania, unde și-a facut o afacere profitabilă. Ca și Adelina Pestrițu, cu care are o relație de un an de zile, este pasionat de tatuaje și are o mulțime de desene permanente pe corp.

Sursa foto: vip24