ADEVARAT SAU FALS? BARBATII VOR O IUBITA FARA SIMTUL UMORULUI

Reprezentantii sexului opus nu vor o relatie serioasa cu o femeie care are simtul umorului dezvoltat pentru ca se simt amenintati, confirma studii in domeniu. Asadar, daca vrei sa-l impresionezi, nu glumele reprezinta calea spre inima lui. De ce? Barbatii considera ca a fi amuzant este o trasatura tipic masculina, explica doctorul Rod Martin.

Femeile cu simtul umorului, bune doar pentru aventuri?

Potrivit unui studiu, reprezentantii sexului opus considera ca simtul umorului la doamne si domnisoare este atragator. intrebati insa daca ar intra intr-o relatie serioasa cu o femeie care face glume, majoritatea a raspuns negativ!

Barbatii vor sa fie singurii cu glumele bine plasate in cuplu. in cazul in care si iubita mai spune cate o poanta, ea este pereceputa ca un rival, arata independent.co.uk.

Mai mult, domnii se tem ca nu cumva sa devina chiar ei tinta glumelor, apreciaza Don Nilsen, profesor si expert in umor. in mod instinctiv, ei se folosesc de glume pentru a-si dovedi barbatia in fata unei femei, asa ca iubita care aplica aceeasi tactica este vazuta ca o amenintare.

CITESTE SI: LUCRURI SURPRINZATOARE CARE II EXCITA PE BARBATI

Doamnele si domnisoarele cu simtul umorului pot totusi sa se consoleze cu ideea ca barbatii le prefera pentru relatii de scurta durata si aventuri de-o noapte. Pentru putin timp un barbat este capabil sa aprecieze umorul unei femei, fara sa se simta demasculinizat.

Exista totusi domni care apreciaza o femeie cu un simt al umorului dezvoltat. Dupa cum te asteptai este vorba despre acei barbati care au ajuns la o anumita maturitate emotionala si au o personalitate puternica, potrivit psychologytoday.com.

Cum percep ambele sexe umorul in cuplu?

Potrivit psihologului Eric Bressler, barbatii si femeile privesc din perspective opuse umorul partenerului de cuplu.

In urma unor studii, specialistul a ajuns la concluzia ca femeile isi doresc un iubit care “sa spuna” glume, iar barbatii o iubita care “sa auda” glume. Cu alte cuvinte noua ne place sa ne delectam cu glumele lor, iar ei vor ca lucrurile sa ramana la acest stadiu. Daca raspundem glumei sale cu o alta gluma si nu cu un suras, l-am indepartat definitiv, potrivit lui Bressler.

CITESTE SI: 5 LUCRURI CARE II SPERIE PE BARBATI IN PAT

Totodata, s-a masurat impactul pe care hohotele de ras starnite de un pretendent il au asupra noastra. Cu cat o femeie rade mai mult la o intalnire, cu atat ea este mai cucerita de barbatul de langa ea. Nu s-a remarcat insa vreo legatura intre hohotele de ras ale barbatului si gradul de atractie pe care acesta il simte fata de femeia amuzanta.

De ce in cazul domnilor umorul si orgoliul par a fi sinonime?

Pentru ca ei se folosesc de umor si pentru a concura cu alti barbati, nu doar pentru a impresiona femeile. La polul opus, doamnele si domnisoarele fac glume pentru a creea legaturi emotionale cu alte persoane.

Mai mult, domnii tind sa ia peste picior rivalii masculini cu replici amuzante, cand sunt prin preajma si reprezentante ale sexului frumos care sa-i admire in toata splendoarea lor.

Sursa www.unica.ro