Adevărata cauză a morții lui Davide Astori! Răsturnare de situație în cazul căpitanului Fiorentinei

Răsturnare de situație în cazul morții subite și premature a lui Davide Astori. Căpitanul Fiorentinei n-ar fi murit în somn, așa cum s-a crezut inițial. Un raport publicat vineri de publicația italiană Corriere dela Sera dă complet peste cap informațiile prezentate până acum.

Astfel, căpitanul Fiorentinei s-ar fi trezit în timpul nopții și ar fi murit din cauza unei tahiartimii severe (bătăile inimii din ce în ce mai accelerate). Potrivit raportului, Astori ar fi putut fi salvat dacă se mai află în camera cu cineva, care să cheme de urgență un doctor!

Citește și: DECIZIE IREVERSIBILĂ: CRISTIANO RONALDO VA PLECA DE LA REAL MADRID

Inițial, presa din Italia a anunțat că Davide Astori a murit în somn din cauza unei bradicardii, la care frecvența cardiacă este mai mică de 60 de bătăi pe minut.

Davide Astori s-a stins din viață în noaptea de 3 spre 4 martie, într-o camera de hotel din Udine, unde Fiorentina urmă să joace contra echipei locale, într-un meci din Serie A. Davide Astori avea doar 31 de ani. În cariera sa, Davide Astori a jucat pentru AC Milan, Pizzighettone, Cremonese, Cagliari, AS Roma și AC Fiorentina.

Sursă foto: corriere.it