Adevarata VARSTA a CRISTINEI SPATAR! VEDETA a spus CATI ANI ARE

Nu mai este un secret! Cristina Spatar si-a dezvaluit varsta, in direct, la emisiunea “Star Matinal”, de la Antena Stars.

Cristina Spatar a sunat-o pe Rocsana Marcu, in direct, pentru a spune ce varsta are cu adevarat. Cu toate ca presa a scris despre ea ca ar avea 47 de ani, cantareata a dezmintit toate aceste zvonuri.

CITESTE SI: DEZVALUIRE SOCANTA Cea mai DORITA femeie din lume RECUNOASTE ca e LESBIANA

“Nu am 47, asa cum s-a spus. Rocsana, tu esti prietena mea si stiai cati ani am. Acum sunt la mare si am filmat pana tarziu la noul meu videoclip”, a spus Cristina Spatar.
Cu toate ca presa a scris despre ea ca ar avea 47 de ani, cantareata a dezmintit toate aceste zvonuri si a dezvaluit ca abia a implinit 43 de ani.

CITESTE SI: Un cunoscut cantaret a vrut sa-si angajeze o diva porno drept iubita de fatada pentru a-si ascunde homosexualitatea

Sotul Cristinei Spatar a fost pus in libertate dupa ce a fost arestat, fiind acuzat, alaturi de contabila societatii Shelter, Roxana Aron, intr-un dosar de evaziune fiscala in domeniul serviciilor de paza si securitate, in care prejudiciul este de aproximativ 10 milioane de euro.

Sursa foto www.wowbiz.ro