Adevăratul ”Hannibal Lecter” este închis pe viață și un deținut model! Povestea unuia dintre cei mai mari criminali în serie

Edmund Kemper, unul dintre cei mai temuţi criminali în serie din SUA, şi-a ucis mama, bunicii, şase studente şi a mărturisit că a consumat din carnea victimelor sale. Edmund Kemper a comis unele din cele mai fioroase crime din istoria SUA, scrie mirror.co.uk.

„Uriaşul Ed” a ucis zece oameni, inclusiv pe mama sa şi bunicii săi, fiind încarcerat pe viaţă. Kemper a descris relaţia lui cu mama Clarnell drept „toxică”. În 20 aprilie 1973, Kemper a răbufnit în faţa criticilor ei, a aşteptat ca femeia să adoarmă şi a omorât-o cu un ciocan. Ulterior, Kemper şi-a decapitat mama şi „a făcut sex cu capul ei”, pe care l-a folosit apoi ca „ţintă pentru darts”, urlând la el timp de o oră.

Kemper i-a tăiat limba şi laringele mamei sale şi a încercat să arunce resturile umane la gunoi. Dar corzile vocale ale mamei lui Kemper au fost greu de rupt, aşa că ucigaşul le-a aruncat în chiuvetă. „Mi s-a părut corect să fac asta – deoarece a urlat la mine atâţia ani”, a declarat Kemper în faţa anchetatorilor.

Ce l-a împins însă pe tânărul de 21 de ani să ucidă atâtea persoane, într-un mod îngrozitor?

Kemper, originar din California, a avut o copilărie cu probleme. Părinţii lui aveau o căsnicie nefericită, iar mama sa se plângea de tatăl „modest”, care era electrician. Cei doi s-au despărţit pe când Kemper avea nouă ani, iar el a fost devastat, deoarece era extrem de apropiat de tatăl lui.

Kemper a crescut mare, mai mare decât colegii săi. Copilul avea o plăcere sadică în a chinui animale, pe care le îngropa de vii în curtea familiei. După ce animalele mureau, psihopatul le dezgropa şi le tăia capul, purtându-l într-o ţeapă, ca pe un trofeu.

Citește și:  POVESTEA ”VÂRCOLACULUI”, BESTIA DIN SIBERIA! ”POATE SUNT CEL MAI RĂU CRIMINAL ÎN SERIE DIN ISTORIA RUSIEI, DAR AM FOST UN SOŢ ŞI TATĂ BUN!”

La vârsta de 13 ani, Kemper a ucis a doua pisică a familiei, pe care era gelos. Kemper credea că animalul e mai ataşat de sora lui decât de el. Băiatul a ţinut bucăţi din cadavrul pisicii în dulap, care au fost găsite de mama lui. Kemper era un tip extrem de inteligent, dar cu o imaginaţie bolnavă. În copilărie, jocurile lui preferate erau cele de-a „scaunul electric” şi „camera de gazare”, iar „prizonierul” era chiar sora lui.

Mama lui îl închidea pe Kemper în beci, unde îl lăsa mult timp, considerându-l „un ciudat”. Nefericit, Kemper a fugit de acasă la vârsta de 15 ani şi s-a mutat cu tatăl lui. Acesta se recăsătorise şi avea un fiu vitreg, situaţie în care Kemper nu se mai integra. În data de 27 august 1964, Kemper şi-a împuşcat mortal bunica, folosind puşca de vânătoare primită de la bunicul său, în urma unui scandal.

Kemper l-a aşteptat şi pe bunicul lui, care era la cumpărături, şi l-a ucis cu sânge rece. Văzând ce a făcut, Kemper a sunat-o pe mama lui, care l-a sfătuit să se predea la poliţie. „Am vrut să văd cum e să o omor pe bunica”, le-a zis Kemper poliţiştilor. Psihiatrii au considerat că infracţiunile lui Kemper sunt foarte grave, mai ales că avea doar 15 ani şi l-au diagnosticat cu schizofrenie paranoidă. Kemper a ajuns într-un spital pentru persoane cu probleme psihice.

Citește și:  TED BUNDY, CEL MAI ODIOS DAR ȘI RAFINAT CRIMINAL ÎN SERIE DIN TOATE TIMPURILE! A SALVAT VIEȚI ÎNAINTE SĂ DEVINĂ UCIGAȘ

Cu un IQ de 145, Kemper a reuşit să-i manipuleze pe experţii medicali, motivând că-i poate ajuta în munca lor. Kemper a fost eliberat în data de 18 decembrie 1969, chiar în ziua împlinirii vârstei de 21 de ani. În ciuda avertismentelor din partea psihiatrilor săi, Kemper a fost trimis să locuiască alături de mama lui în Montana şi cazierul i-a fost şters, deoarece „progresase” foarte mult. Kemper s-a înscris la facultate şi a visat să devină poliţist, dar visurile i-au fost spulberate de obezitate.

S-a împrietenit însă cu poliţiştii locali, alături de care bea în barul din apropierea casei sale. Relaţia cu mama sa a fost însă tensionată şi vecinii auzeau deseori certuri. În 1969, Kemper s-a angajat la Departamentul Autostrăzi şi s-a logodit cu o fată de 16 ani. Ulterior, Kemper a fost rănit într-un accident de motocicletă şi a primit daune de 15.000 de dolari, bani cu care şi-a cumpărat o maşină.

A observat apoi numeroase femei, care făceau autostopul şi a decis să acţioneze. Kemper ţinea în maşină cuţite, cătuşe, scoci şi pături, pentru planurile sale neortodoxe. După ce a transportat 150 de autostopiste fără incidente, setea de sânge a lui Kemper a revenit şi lucrurile au luat o turnură macabră. În data de 7 mai 1972, Kemper le-a luat la ocazie pe studentele Mary Ann Pesce şi Anita Mary Lucessa. O oră mai târziu, Kemper a mers într-o pădure, unde le-a legat în portbagaj.

A dorit să le violeze, dar s-a răzgândit: le-a înjunghiat şi strangulat pe tinere, după care le-a pus înapoi în portbagaj. Kemper a fost oprit de poliţie din cauza unui stop spart, dar aceştia nu au sesizat cadavrele în maşină. Acasă, Kemper a făcut sex cu cadavrele şi le-a fotografiat, după care le-a dezmembrat şi a aruncat resturile umane în saci, la gunoi.

Aiko Koo avea doar 15 ani când Kemper a luat-o „la ocazie”. Criminalul în serie a strangulat-o şi a violat-o, după care a dus cadavrul în apartamentul lui, unde a făcut sex cu el. Ulterior, Kemper a dezmembrat şi acest cadavru şi l-a aruncat la tomberon. Kemper s-a întors să locuiască alături de mama lui. În 7 ianuarie 1973, Kemper a luat-o în maşină pe Cindy Schall, de 18 ani, pe care a dus-o în pădure, unde a împuşcat-o şi i-a transportat cadavrul înapoi acasă, ţinându-l în dulap.

Kemper a aşteptat să plece mama lui la muncă şi a făcut sex cu cadavrul, după care l-a tăiat în bucăţi în baie. A aruncat resturile umane la gunoi, dar a păstrat capul, pentru a face sex cu el în mod repetat. Alte victime ale acestuia au fost Rosalind Thorpe, de 21 de ani şi Alice Helen Liu, de 20 de ani. Ultimele două victime ale lui Kemper au fost mama lui şi o vecină. Kemper a sunat apoi la poliţie, unde a mărturisit crimele oribile. După ce poliţia i-a administrat „serul adevărului”, Kemper a recunoscut chiar şi faptele de canibalism.

După condamnare, Kemper a cerut pedeapsa capitală, dar în 1973 aceasta fusese deja abolită în statul respectiv. Kemper este închis de 40 de ani şi a devenit un deţinut model. Înainte ca un atac cerebral să-l lase invalid în 2015, Kemper a investit 5.000 de ore pentru a înregistra cărţi audio pentru orbi. Mai mult, acesta se ocupă de programarea deţinuţilor la examenele psihiatrice şi este descris drept un „maestru în arta ceramicii”.

Kemper, care are acum 70 de ani, a renunţat la audierile pentru eliberarea condiţionată şi spune că „este fericit cu viaţa lui din închisoare”.Ed Kemper este unul dintre protagoniştii serialului „Mindhunters”, difuzat de Netflix, care explorează cele mai întunecate întâlniri ale anchetatorilor cu criminalii în serie din SUA.

Sursa traducere: gandul.info