ADEVARATUL MOTIV al DIVORTULUI dintre Andreea Berecleanu si Andrei Zaharescu

ANDREEA BERECLEANU traieste o noua poveste de iubire alaturi de medicul Constantin Stan. Acum, dupa ce ranile DIVORTULUI s-au vindecat, frumoasa prezentatoare tv a acceptat sa dezvaluie motivul pentru care ea si ANDREI ZAHARESCU s-au DESPARTIT.

ANDREEA BERECLEANU a dezvaluit intr-un interviu pentru numarul din luna mai al revistei “Unica” de ce s-a despartit de ANDREI ZAHARESCU. In opinia frumoasei prezentatoare a Observatorului, cariera politica a fostului sau sot este cea care a pus capat MARIAJULUI lor. Mai precis, functia publica pe care ANDREI ZAHARESCU a ocupat-o in Guvern l-a facut pe acesta sa nu mai acorda aceeasi atentie ei si celor doi copii, Eva (12 ani) si Petru (9 ani).

Citeste si: ANDREEA BERECLEANU, PRIMA APARITIE PUBLICA ALATURI DE MEDICUL CONSTANTIN STAN

Astfel, ANDREEA si ANDREI nu au mai putut merge inainte in casnicie, motiv pentru care au decis, discret si in deplin acord, sa se separe.

“Cand Andrei a acceptat functia in Guvern, lumea lui si toate valorile comune s-au intors cu susul in jos. I-am atras atentia cu ingrijorare, dar nu s-a mai putut intoarce din drum. Cand s-a trezit si a descoperit cu disperare ce pierduse era tarziu. Sper sa nu treaca toate familiile de politicieni sau ale celor angrenati in functii publice prin asa ceva. Nu merita pretul.

Citeste si: RADU BANCIU A PIERDUT PROCESUL CU ANDREEA BERECLEANU!

Am citit de curand un interviu pentru Paris Match al fostei partenere a lui Francois Hollande. Valerie spunea, clar si raspicat, ca a ajuns la despartirea dureroasa si la tradare doar pentru ca Hollande este presedinte. Pastrand proportiile, eu cred ca un barbat are menirea de a ramane responsabil pentru familia lui, indiferent de tentatiile care ispitesc orgolii”, a dezvaluit ANDREEA BERECLEANU in interviul citat de libertatea.ro.

Sursa foto: .protvmagazin.ro