Adevăratul motiv pentru care Dan Bittman a renunțat la emisiunile de televiziune

Dan Bittman a declarat, nu o dată, că regretă enorm faptul că TVR nu a mai vrut să continue emisiunea “Dănuț SRL”. Artistul a ținut enorm la acest show, deși în aceeași perioadă el era și jurat într-o emisiune –concurs a altei televiziuni.

Anul trecut, Dan Bittman a fost implicat într-un alt proiect, o emisiune cu vedete și copiii lor. Însă doar după câteva ediții, au apărut zvonuri conform căruia Bittman va fi înlocuit cu Cosmin Seleși. Informația a fost confirmată chiar de noul prezentator, pentru paginademedia.ro

“Am primit cu bucurie propunerea să prezint acest show nou, haios, curat și distractiv, pentru că îmi place să lucrez cu copiii. E mult mai ușor și mai drăguț de lucrat cu ei, pentru că sunt sinceri. Și chiar știu cum să mă comport cu ei. Sunt tată, am și eu doi copii acasă, și sunt și actor la Teatrul „Ion Creangă”, care-i un teatru pentru copii. Deja am început filmările pentru noul sezon și în platou, la înregistrări, este o distracție totală”, a declarat Cosmin Seleși. Contactat de paginademedia.ro, Dan Bittman a refuzat să facă alte comentarii, spunând doar că despărțirea a fost de comun acord.

Dan Bittman nu a fost prea încântat până la urmă de emisiune, care îi ocupa mult timp. “Filmările îl cam încurcau. A trebuit să renunțe la cântări, nici de afacerile sale nu prea mai avea timp. Așa că schimbarea a fost binevenită pentru ambele părți, Dan Bittman a “scăpat” de emisiune, iar cei din televiziune au încheiat ok un contract, care se dovedise prea “scump” pentru audiențele făcute”, au declarat, pentru wowbiz.ro, persoane din preajma lui Bittman.

Sursă foto: adevărul