Adevăratul motiv pentru care Meghan Markle a fugit în Canada! Avea interzis să facă asta

S-a aflat adevăratul motiv pentru care Meghan Markle a fugit în Canada. Presa din Marea Britanie scrie și despre lucrul pe care Meghan era interzis să-l facă. „Ducesa a spus că era frustrată pentru că a fost forţată să stea departe de lumea politică după ce s-a logodit cu Harry. Ea are opinii politice clare şi acum va profita de noua libertate pentru a le exprima în mod public“, a declarat o sursă din cadrul familiei regale, pentru Daily Mail.

Publicația sugerează astfel că Meghan Markle nu avea voie să se implice în viața politică, acesta fiind adevăratul motiv pentru care a ales să plece peste Ocean. Acum că nu trebuie să mai respecte regulile regale, Meghan Markle vrea să devină mai „implicată politic“ şi ar putea interveni în alegerile prezidenţiale din America de anul acesta, potrivit unei surse citate de Daily Mail.

Prinţul Harry a ajuns în Canada pentru a i se alătura soţiei sale, Meghan, şi fiului lor, Archie, alături de care va începe o nouă viaţă, „mai independentă” de casa regală britanică.

Citește și: CUM SUNT TRATAȚI MEGHAN ȘI HARRY DE CĂTRE NOII LOR VECINI CANADIENI

La mai puţin de două săptămâni după anunţul şoc al ducelui şi ducesei de Sussex de a se retrage din familia regală, pentru a deveni mai independenţi, şi la două zile după acordul anunţat de regina Elisabeta a II-a, prinţul Harry, în vârstă de 35 de ani, a aterizat la ora 03:00 GMT în Vancouver, purtând o căciulă pe cap şi o geantă aruncată neglijent pe umăr, potrivit imaginilor publicate de Daily Mail.

El a luat apoi un alt zbor către insula Vancouver, unde Meghan şi Archie îl aşteptau în casa în care locuiesc de mai multe săptămâni şi unde familia princiară a petrecut sărbătorile de sfârşit de an. Harry s-a întâlnit cu soţia sa Meghan, 38 de ani, care s-a întors în Canada a doua zi după anunţul retragerii cuplului şi care de atunci a fost văzută de mai multe ori mergând în vizită la diverse asociaţii.

Ducele de Sussex a părăsit Regatul Unit, după unul dintre ultimele sale angajamente oficiale în calitate de membru al familiei regale, a anunţat cotidianul britanic.

Sursa foto: the independent