ADEVARATUL MOTIV pentru care REGHECAMPF s-a intors la STEAUA dezvaluit de PRESA BULGARA

Adevaratul motiv al REVENIRII tehnicianului LAURENTIU REGHECAMPF la STEAUA BUCURESTI este dezvaluit de presa din BULGARIA. Jurnalistii de la sud de Dunare prezinta o varianta diferita a REVENIRII lui LAURENTIU REGHECAMPF, mentionand ca in spatele deciziei a stat ANAMARIA PRODAN.

Jurnalistii de la publicatia SportaBG scriu ca ” bomba sexy ANAMARIA PRODAN pur si simplu i-a ordonat lui REGHECAMPF” sa revina la STEAUA BUCURESTI. Sursa citata noteaza ca agentul FIFA a fost, de fapt, adevaratul motiv pentru care LAURENTIU REGHECAMPF s-a intors la STEAUA BUCURESTI.

CITESTE SI: ARGASEALA A FACUT-O DE OAIE: A UITAT LA VEDERE FOAIA CU SALARIUL SI BONUSUL URIAS PE CARE IL VA LUA REGHECAMPF

“‘Bomba sexy’ ANAMARIA PRODAN este motivul pentru care LAURENTIU REGHECAMPF a plecat de la Litex Lovech. Talentata Anamaria si-a folosit sarmul si l-a determinat pe excentricul Gigi Becali sa-i plateasca o suma colosala lui LAURENTIU REGHECAMPF. STEAUA BUCURESTI se afla intr-un moment dificil, insa asta nu a oprit-o pe ANAMARIA PRODAN sa-i ordone pur si simplu sa o asculte si sa o paraseasca pe Litex pentru a reveni la STEAUA”, scrie publicatia bulgara.

LAURENTIU REGHECAMPF a semnat, saptamana trecuta, un contract pe o perioada de doi ani si jumatate cu STEAUA BUCURESTI.

Sursa foto: sport