Adevarul crud despre fiecare zodie

Universul a decis ce este in neregula cu tine. Vezi care sunt cele mai mari defecte ale fiecarei zodii.

Berbec

 Esti agresiv, impulsiv si foarte galagios, iar lipsa ta de complexitate ii face pe oameni sa se intrebe daca nu cumva esti un ipocrit. Toata lumea se intreaba ce gandesti in realitate, dar adevarul este foarte simplu: nimic. Esti atat de superficial, incat nu ai nimic dincolo de nervii si frustrarile pe care le expui. Iti lipseste viziunea, esti ignorant si ai o parerea foarte buna despre tine, care nu face decat sa te infunde in nestiinta.

CITESTE SI: Ce zodii isi gasesc jumatatea iarna asta

Taur

Esti cea mai incapatanata persoana din intreg zodiacul, dar nu acesta este defectul tau cel mai mare. Egoismul tau ii face pe ceilalti sa fuga de tine. Si ar mai fi faptul ca esti superficial, plictisitor si foarte posesiv, vrei toata atentia si nu suporti sa ti se spuna cand gresesti.

Gemeni

Esti incapabil sa te concentrezi, iar din aceasta cauza, pare ca nu ai niciodata o opinie. Adevarul este ca ai face orice si ai merge oriunde, cata vreme nu trebuie sa ai tu initiativa. Cand trebuie, totusi, sa spui ceva, nimeni nu te crede si toti prietenii tai se intreaba daca esti o persoana reala ori un fel de extraterestru fara pareri sau sentimente.

Rac

Esti atat de naiv, incat ajungi in pragul depresiei daca cineva iti spune ca esti altceva decat o floare delicata. Crezi ca esti buricul pamantului si iei totul personal, victimizandu-te in permanenta.

Leu

Tu nu ai nicio treaba cu realitatea si traiesti doar cu gandul sa atragi atentia. Crezi cu ardoare ca esti o fiinta speciala, care merita sa fie idolatrizata doar pentru ca accepta sa iasa in lume. Esti foarte superficial si iti cresti respectul de sine in functie de numarul de Like-uri pe care il primesti pe Facebook.

Fecioara

Esti o persoana foarte sireata si nimeni nu reuseste sa iti vada adevarata fata. Pentru lume, esti o altruista convinsa, dar adevarul este ca faci fapte bune doar pentru ca te fac sa ai o parere mai buna despre tine. Sub bunatatea pe care o afisezi sta narcisism la cea mai ridicata cota.

Balanta

S-ar putea sa fii un sociopat! Oamenii te plac pentru ca reusesti sa ghicesti ce vor sa auda si le oferi asta, gandindu-te cum ii vei putea folosi in avantajul tau. Manipulezi pe toata lumea cu o mana delicata, astfel ca nimeni nu se prinde. Pari o persoana plina de substanta, dar esti goala pe dinauntru, nu ai sentimente si nu faci nimic, decat daca stii ca vei putea beneficia de asta la un moment dat. Poate fi ceva mai rau de atat?

Scorpion

Tu esti un monstrulet razbunator si toata lumea are de suferit din cauza temerilor tale. Nu ai incredere in nimeni si ii ataci pe toti, inainte sa aiba ei ocazia sa o faca. Iti place sa ii vezi pe ceilalti cum sufera, pentru ca ai impresia ca esti mai bun decat toata lumea si meriti mai mult. Otravesti totul in jurul tau, dar rautatea ta se va intoarce la tine, in cele din urma!

Sagetator

Nimeni nu simuleaza inteligenta mai bine ca tine. Nu faci decat sa spui exact acelasi lucru pe care l-ai auzit la altii, pe un ton mult mai profund si intelept. Uneori exagerezi, pentru a parea mai interesant, dar dincolo de aceste vorbe frumoase, nu ai nimic. Nu ti se intampla nimic interesant si pana la urma te vei plictisi si tu de tine!

Capricorn

Tu esti un vanator de oportunitati si ai vinde pe oricine, doar sa mai urci o treapta pe scara profesionala. Esti foarte egoist si obsedat de statut, iar aceste ambitii te fac foarte periculos.

Varsator

Esti o persoana atat de banala, incat ai face orice ca sa iesi din multime. Esti capabila sa indepartezi pe toata lumea din jurul tau, doar pentru ca ceilalti sa spuna despre tine ca eti diferita. Esti genul ala care posteaza citate despre cat de putin ii pasa de lume si asteapta like-uri in fata laptop-ului.

CITESTE SI: Cat de rai sunt oamenii in functie de zodie

Pesti

Tu inoti in drama! Adori sa te victimizezi si nu ai curaj sa iti spui niciodata punctul de vedere sau sa iti ceri drepturile. Te plangi toata ziua de viata ta, dar nu faci nimic sa o schimbi, pentru ca ti se pare prea mult de munca.

 

 Sursa:unica