Adevărul despre bătăile încasate de Jean Claude Van Damme în cluburile din Capitală

Se cunoaște faptul că lui Jean-Claude Van Damme îi place viața de noapte din București. Celebrul actor văzut în repetate rânduri petrecând în cluburile din Capitală. Totuși, în ciuda numelui, Van Damme nu a scăpat de bătaie, s-a întâmplat chiar de două ori, iar Codin Maticiuc a mărturisit adevăratele motive. În cel mai recent episod din emisiunea noizz.ro, care este moderată chiar de Codin, împreună cu Otravă, bloggerul a povestit cum Van Damme a mâncat bătaie, când a venit în Capitală.

 “L-au bătut de vreo două ori pe Van Damme, la București. Avea două probleme, ieșea fără bodyguarzi, lucru pe care Steven Segal nu îl făcea niciodată, el avea patru bodyguarzi, doi băieți negri imenși și doi bulgari, primiți cadou de la premierul Bulgariei, plătiți de ăla pe viață, ceva in genul ăsta și ăștia patru îi avea cu el, și mă rog, a ieșit cu tata la un vin și l-a întrebat tata: <te văd liniștit, nu-ți plac cluburile, ce faci cu patru bodyguarzi>> și i-a zis: < eu sunt erou de arte marțiale din filme,  toți visează să îmi dea o palmă și eu îi am pe ăștia patru>>.

Citește și: MIHAI BENDEAC A LUAT-O PE COAJĂ ÎNTR-UN CLUB DIN TIMIȘOARA! CINE L-A DAT DE GOL PE ARTIST

 Van Damme avea două chestii, ieșea fără bodyguarzi și atunci lumea o mai căuta cu el și doi la mână, nu voia să plătească nota. Știu un caz real, i-a adus nota de plată și a zis că nu vrea să plătească, că el e Van Damme, lucru care, sincer acum, patronul nu trebuia să îi trimită nota niciodată, dar dacă tot ți-a trimis-o, o plătești. Și uite așa l-au ars niște bodyguarzi, o dată, da, l-au bătut bodyguarzii”, a povestit Codin Maticiuc.

Sursa foto: adevarul