ADEVARUL despre episodul in care PONTA a fost dus cu DUBA din multime. EL e ROMANUL care l-a INFRUNTAT pe PREMIER. VIDEO

PONTA, luat cu DUBA din multime. MARTURIA INCENDIARA a unui protestatar

Cu totii ne amintim de episodul in care Victor Ponta a fost scos cu o duba-microbuz, la Baia Mare, din mijlocul unui grup de protestatari care a scandat impotriva candidatului PSD la Presedintie. S-a intamplat saptamana trecuta, iar filmuletele care au surprins acel moment au facut inconjurul televiziunilor independente si al internetului. Jurnalistii de la maramuresenii.ro, cei care au publicat inregistrarea video cu Ponta scos cu  duba-microbuz din multime, au stat de vorba cu romanul care l-a infruntat atunci pe candidatul PSD.

Maramureseanul se numeste Traian Catuna, cel care la sosirea delegatiei conduse de premierul Romaniei a strigat din public un mesaj de respingere la adresa candidatului PSD, dupa care a fost evacuat din zona vizitei oficiale in mod ilegal si violent de agentii unei firme de paza si protectie private din Baia Mare.

Omul care l-a infruntat pe Ponta, redus la tacere

Gestul sau si modalitatea in care a fost redus la tacere nu au ramas fara urmari, deoarece, dupa ce Politia i-a luat datele de identitate si i-a permis sa plece inapoi in fata cladirii, in jurul lui Traian Catuna s-au adunat, incet-incet, in orele care au urmat, tot mai multi oameni, astfel ca la momentul iesirii lui Victor Ponta din cladirea Millenium grupul de protestatari care l-a huiduit si a scandat impotriva candidatului PSD numara deja circa 50 de persoane.

Vezi aici video cu Victor Ponta scos din randul protestatarilor adunati la Baia Mare

Dupa episodul de la Baia Mare, Traian Catuna a acordat un interviu in exclusivitate pentru maramuresenii.ro. “Fiindca modul sau de gandire, gestul sau si explicatiile acestui gest trebuie sa ajunga la cat mai multi oameni”, scriu jurnalistii publicatiei citate. “Dovedim astfel cu claritate ca nu este un pion politic, ci un simplu cetatean, ca nu a participat la o inscenare manipulativa si nici nu a avut alta intentie decat aceea de a isi exprima opinia in mod liber, deschis si curajos, in fata reprezentantului de varf al unei clase politice corupte, mincinoase si, la cum arata situatia materiala a populatiei si sondajele de opinie, deloc interesate de bunastarea si libertatea propriului popor”.

Mondo News iti recomanda si: A DOUA DEZBATERE: RAR L-AM VAZUT PE PLAGIATOR MAI ENERVAT. L-A SCOS DIN MINTI ZAMBETUL LUI KLAUS IOHANNIS

10 minute de filmare in care puteti cunoaste un om de la care avem cu totii de invatat

Traian Catuna este un cetatean care face onoare Maramuresului pentru demnitatea, curajul si ascutimea judecatii si actiunilor sale. “Avem 10 minute de filmare, iar voi aveti 10 minute in care puteti cunoaste un om de la care avem cu totii multe de invatat. In special curajul de a ne exprima liber ideile si opiniile, garantat de Constitutie si incalcat zi de zi de politicieni si de slugile lor”, mai noteaza sursa citata.

Asadar, cine este Traian Catuna? Vedeti interviul mai jos: 

Citeste si: EA ESTE TANARA CARE DECLARA CA A FACUT SEX CU VICTOR PONTA IN HOTELUL LUI NEGOITA. INREGISTRARE BOMBA

Amintim ca episodul in care premierul Victor Ponta a fost scos cu duba-microbuz de la Baia Mare, de frica protestatarilor adunati in Centrul Vechi, s-a produs joi, 6 noiembrie. De mentionat ca Victor Ponta a fost insotit in vizita sa electorala de Calin Popescu Tariceanu, de ministrii Mircea Dusa, Ioan Rus si Doina Pana, dar si de fostul ministru liberal Radu Stroe.

Citeste si: AMERICANII DEZVALUIE CE PLAN ARE GUVERNUL ROMANIEI DUPA ALEGERI. URMEAZA AJUSTARI SEMNIFICATIVE IN 2015