ADEVARUL despre POZELE facute de BASESCU la BAILE OLANESTI

Traian Basescu

Fostul presedinte Traian Basescu isi petrece Sarbatorile de Iarna intr-una din fostele vile ale lui Nicolae Ceausescu de la Olanesti. Basescu a postat mai multe fotografii atat in Ajunul Craciunului, cat si a doua zi de Craciun, imagini in care apare alaturi de sotia sa, dar si de cele doua fiice si de nepoti.

Fostulul lider de la Palatul Cotroceni a postat pe Facebook un album cu fotografii intitulat “Un bunic tractiune”, in care apare tragand sania nepoatei sale, Sofia Anais. Totodata, fostul sef al statului s-a pozat alaturi de sotia, fiica cea mica si nepoata langa un om de zapada.

Albumul cu fotografii postat de Basescu in cea de-a doua zi de Craciun a primit aproape 65.000 de Likeuri, peste 1.700 de comentarii si aproape o mie de redistribuiri. Numai ca toate aceste Likeuri au in spate o echipa care lucreaza in continuare la imaginea fostului presedinte al Romaniei.

Mondo News iti recomanda si: CE MESAJE LE-AU TRANSMIS POLITICIENII ROMANILOR DE CRACIUN

Exista o diferenta enorma intre a-ti da cineva Like din proprie initiativa si a plati pentru Likeuri, subliniaza cei de la Jurnalul National. Asadar, Traian Basescu a platit pentru ca postarea sa din vacanta sa ajunga la cat mai multi utilizatori de Facebook. Traian Basescu si-a transformat fotografiile cu nepotica in advertorial, reclama pe romaneste, a platit o suma de bani catre Facebook, iar reteaua de socializare i-a imprastiat albmul foto la numarul de utilizatori comandat.  

Amintim ca fostul sef al statului a mers de sarbatori cu familia in fosta vila a lui Nicolae Ceausescu de la Baile Olanesti. 

Citeste si: TRAIAN BASESCU, UN “BUNIC TRACTIUNE”. GALERIE FOTO