Adevarul despre prima gaina a Iuliei Albu. Ce s-a intamplat cu Lou Lou

Mare surpriza cand Iulia Albu si-a facut aparitia, miercuri seara, la Gala Premiilor Radar de Media la brat cu un cocosel de toata frumusetea! Cei care o stiau pe faimoasa Lou Lou, gainusa cu care vedeta Kanal D s-a afisat prima oara in 2013, s-au intrebat, pe buna dreptate, ce s-a intamplat cu neobisnuitul animal de companie al Iuliei. 

Nonconformista cum o stim, Iulia Albu a avut un partener cel putin bizar la Gala Premiilor Radar de Media. Vedeta, intr-o costumatie de inspiratie japoneza, a fost insotita de un cocosel roscat, care parea putin speriat de agitatia din jur. Prilej pentru prietenii vechi ai Iuliei s-o intrebe ce s-a intamplat cu primul ei animal de companie din familia galinaceelor, faimoasa Lou Lou.

CITESTE SI: Face pasul cel mare? Stefan Banica: «Vedeti ca maine ma insor!»

”Lou Lou a murit de moarte buna”, a declarat Iulia, elucidand misterul gainusei negre care a insotit-o pe vedeta Kanal D la toate evenimentele mai mult sau mai putin cu staif din 2013 incoace.

Iulia Albu declara:  „Este o gaina cu pedigree, mai precis un cochin pitic si se numeste Chateau LouLou de la Fraise. Am achizitionat-o de la un celebru crescator. Si Tori Spelling are un asemenea animal de companie. Ma va insoti la toate iesirile, mai mult sau mai putin publice. Ii voi accesoriza penajul diferit, in functie de eveniment”, ne-a spus Iulia la vremea respectiva.

Sursa:clicl