Adevarul din spatele emisiunii DOSAR de POLITICIAN propovaduita de SILVIU MANASTIRE

In urma cu cateva zile v-am prezentat, succint, adevarata fata a guristului isteric SILVIU MANASTIRE omul care a „inventat” presa anti-coruptie din peisajul mass media autohton. In cele ce urmeaza, inevitabil, vom incerca sa creionam si care este, in realitate, scopul emisiunii „DOSAR de POLITICIAN” propovaduita de raspopitul SILVIU MANASTIRE.

Iata o serie de informatii publicate de jurnalistii de la Anchete on-line si Antitepari in urma cu trei ani, la mai putin de cateva luni dupa incheierea alegerilor precedente.

CITESTE SI: ADEVARATA FATA A JURNALISTULUI-JUSTITIAR SILVIU MANASTIRE. CINE ESTE DE FAPT OMUL CARE STRIGA “HOTII”

Desi vrea sa para la televizor un justitiar din lumea politicii romanesti, infierand din toti rarunchii coruptia din sfera partidelor politice ( mai ales cele din zona puterii) putini stiu faptul ca guristul isteric SILVIU MANASTIRE protejat, la vremea respectiva, de ziaristul Cosmin Gusa, facea si face jocurile mai mult sau mai putin curate ale unor lideri din fostul PDL sau actualul PMP. Dupa ce a cazut Guvernul Ungureanu, vocalul SILVIU MANASTIRE a fost propulsat ca realizator de emisiune la postul Realitatea TV, chiar in perioada campaniei electorale pentru alegerile locale si parlamentare. 

SILVIU MANASTIRE venea din functia de consilier personal al ministrului Economiei, Lucian Bode din Executivul condus de Mihai Razvan Ungureanu. Din calitatea sa de coordonator al emisiunii “DOSAR de POLITICIAN”, Manastire a adus un substantial efort pentru a-l propulsat pe Lucian Bode in calitatea de deputat PDL de Salaj. In virtutea imaginii sale de critic virulent al coruptiei din politica, guristul isteric SILVIU MANASTIRE a intocmit „dosarul” principalului  contracandidat al  lui Bode, un fost lider PP-DD, Ioan Mocan, chiar in ultima zi a campaniei electorale, cand emisiunea de distrugere a imaginii acestuia, a fost difuzata pe parcursul intregii zile.

CITESTE SI: SILVIU MANASTIRE – GURISTUL ISTERIC CU AERE DE INCHIZITOR MEDIATIC

Drept urmare, aportul guristului isteric SILVIU MANASTIRE la castigarea unui nou mandat de parlamentar pentru Lucian Bode nu trebuie neglijat. A obtinut un nou  mandat de deputat pe colegiul Simleu, de pe pozitia a doua, la redistribuire,  in conditiile in care castigatorul din acest colegiu, provenit de la  USL a adunat sub 50% din numarul total de voturi.  Totodata, in aceeasi perioada, SILVIU MANASTIRE nu este strain de promovarea la postul Realitatea TV a al altui lider politic controversat, Radu Cristescu, sef al PMP Salaj, un individ cunoscut in presa drept un interlop din Satu Mare. Cristescu era vazut deseori langa SILVIU MANASTIRE la emisiunile de seara de la Realitatea TV, unde isi dadea cu parerea despre oricine si orice. Cristescu a ajuns in preajma guristului isteric SILVIU MANASTIRE prin intermediul lui Lucian Bode, un prieten al acestuia din Zalau.   

In loc de incheiere, am avea o intrebare pentru guristul isteric SILVIU MANASTIRE: Aveti vreo comanda expres pentru ALEGERILE LOCALE din iunie sau va pastrati pentru cele parlamentare din toamna?

Sursa foto: captura video