Adi de la Vâlcea și-a prezentat ”fortăreața”! Manelistul are o colecție impresionantă de arme și un tun în curte! Video

Adi de la Vâlcea și-a prezentat, la Antena Stars, noua locuință pe care și-a construit-o într-un an de zile și care l-a costat 300 de mii de euro. Noua reședință a manelistului este mai degrabă o fortăreață!

Adi de la Vâlcea are un seif special pentru colecția impresionantă de arme de foc și nu numai, iar în curtea vilei tronează un tun. „Casa mi-am construit-o singur în aproape un an de zile. Am dat 12 mii pe teren, și 13 mii pe prima etapă a construcției. Am făcut-o de jos. Am schimbat de câteva ori proiectul, că eu aveam alte viziuni față de arhitect. La 200-300 de mii de euro ar fi această casă evaluată. Parchetul e din bambus, are vreo 20 de ani, deși a fost, inițial, pus greșit”, a spus Adi de la Vâlcea.

„Am un tablou cu celebrul „Naşul”. Mi-a plăcut gândirea lui, înţelepciunea de care dădea dovadă. Mie îmi plac oamenii de onoare, ceea ce găsesc din ce în ce mai greu în ziua de azi. Înainte, cuvântul era contract. Am tablou şi cu Elvis, Mike Tyon, sunt fan Mike Tyson, am şi tatuaj cu el.”, a mai precizat manelistul pentru Antena Stars.

„Aici, pe panoplie sunt arme nefuncţionale, pentru că cele cu glonţ nu ai voie să le ţii la vedere, nu-ţi dă voie legea. Cele din seif sunt arme cu glonţ, am zece, unsprezece arme funcţionale. Afară am un tun, luat de la armată, am un dosar stufos la el. Am muncit foarte mult pentru ceea ce am”, a spus Adi de la Vâlcea.

Sursa foto: captura video