Adi Minune se lauda ca face parte dintr-o familie de artisti

Adi Minune este unul dintre cei mai de succes cantareti de manele din Romania! Putini stiu, insa, ca in copilarie, Adrian canta melodii patriotice in corul scolii.

Manelistul  a povestit la Antena 1 cum a inceput sa cante si sa isi construiasca o cariera in muzica:

“Am fost renumit in scoala pentru vocea pe care o am. Cei de la scoala s-au ocupat de mine. Au vazut ca sunt talentat si m-au pus in cor. Si-au dat seama ca eu trebuie sa fiu prim-solist. Am fost prim solist la Cantarea Romaniei. Am luat premiul cel mare. Bunicul meu canta la acordeon.  Eu cu mama cantam in duet muzica populara. Cand eram in cor, cantam muzica patriotica. Eu am aparut si pe vremea lui Ceausescu la televizor, la TVR”, a spus Adi Minune.

Cantaretul a tinut sa le impartaseasca fanilor sai si intamplari mai putin placute din copilaria sa: ” La patru ani, m-a muscat un caine, mi-a smuls un deget. Bunica mea a luat degetul, l-a dat cu rivalon si mi l-a pus la loc. Degetul s-a lipit la loc.”, s-a confesat Adrian.

“Bunicul meu a trimis-o pe bunica mea sa imi cumpere un acordeon, era foarte scump. M-a dat la un profesor, nu am invatat foarte multe, dar am prins foarte multe”, a mai spus acesta.

Sursa foto: libertatea.ro