ADI MINUNE, vestea CUTREMURATOARE: “Sunt POZE care circula pe internet cu Carmen GOALA”

ADRIAN MINUNE nu este de acord cu iubirea dintre fiica lui CARMEN si tanarul Franco. Daca in urma cu cateva zile chiar manelistul sustinea ca ar exista niste POZE COMPROMITATOARE cu fata sa, acum, o sursa din anturajul lui Franco spune ca exista nu doar poze, ci si cateva filmulete.

Potrivit editiei electronice a tabloidului Libertatea, o sursa din anturajul lui Franco a dezvaluit la o emisiune de la Kanal D faptul ca exista POZE in care Carmen apare GOALA, care deja circula la liber pe net, dar si cateva filmulete in care adolescenta ar face videochat pentru Franco.

Citeste si: ADI MINUNE E DEVASTAT! ANUNTUL DE ULTIMA ORA IN SCANDALUL CU FRANCO!

Exact asa cum a spus si ADRIAN MINUNE in urma cu cateva zile, tanarul se foloseste de acestea pentru a o santaja pe Carmen sa fuga si sa ramana cu el:

“El are in telefon niste filmulete cu Carmen, ca si cand ar face videochat si niste POZE cu ea DEZBRACATA. Unele FOTOGRAFII circula pe Internet. El se lauda cu acele filmulete. Se lauda de cate ori se certa cu Carmen. Le spunea baietilor din anturaj: <<Ati vazut, ma, ce am facut cu ea? Ia uitati>>. Si le arata filmuletele.

Citeste si: FOTOGRAFII CU FATA LUI ADI MINUNE GOALA! MANELISTUL A LUAT FOC!

El i-a spus sa fuga cu el, dar ea nu a vrut. Si i-a spus ca daca nu face asta, arata POZELE”, a declarat aceasta sursa la Kanal D.

Sursa foto: svnews.ro, stiri-show.biz