Adi Mutu a venit sa vada meciul Steaua – Petrolul, dar l-au impiedicat lautarii!

Adi Mutu a venit la Bucuresti convingandu-i pe oficialii lui Ajaccio ca trebuie sa mai discute niste aspecte cu diriguitorii Petrolului din Ploiesti si sa vada meciul din Ghencea dintre Steaua si viitoarea sa echipa. “Briliantul” si-a pastrat discursul inclusiv pe aeroportul Otopeni in momentul in care a fost chestionat de catre jurnalistii prezenti pe marginea venirii sale in Romania

Insa totul s-a demonstrat a fi doar un pretext marca Adi Mutu, internationalul roman de 35 de ani ajungand doar in cluburile cu lautari din Capitala, insotit de fostul jucator Ionut Lutu, in prezent omul de incredere al latifundiarului Gigi Becali, informeaza Gazeta Sporturilor.

Conform sursei citate, Mutu nu s-a multumit doar cu o seara de dezmat, asa ca dupa escapada bahica de sambata seara, duminica a luat-o de la capat, insa si-a facut totusi timp sa ii contacteze pe oficialii Petrolului din Ploiesti si sa le solicite o amanare. Macar atat!

In plus, internationalul de la Ajaccio le-ar fi solicitat diriguitorilor gruparii prahovene sa ii inchirieze o locuinta in Capitala, refuzand sa stea la Ploiesti probabil din dorinta de  a fi mai aproape de localurile sale preferate.

Sursa foto: caplimpede.ro