ADI MUTU e un SMECHER PROST, un ESCROC ! Vezi cine spune asta

ADRIAN MUTU a fost aspru criticat de un patron din fotbalul romanesc, chiar daca pana de curand cei doi au fost prieteni si parteneri de afaceri.

ADRIAN MARTIAN, patronul celor de la UTA, l-a caracterizat in termeni duri pe ADI MUTU  dupa ce acesta din urma a declarat ca nu s-a pus niciodata problema de a merge la echipa din Arad. “Am rupt relatia de afaceri cu el. E un SMECHER PROST! Uita ca el a declarat ca e posibil sa vina la UTA! E un ESCROC, un caracter zero! Face pe el, e o domnisoara, nu are nimic in capul ala!”, a acuzat Martian, potrivit Fanatik.

 Citeste si: PETROLUL PLOIESTI a implinit 90 de ani! 5000 de suporteri au fost prezenti la eveniment

Foarte buni prieteni pana in urma cu ceva timp, cei doi au rupt relatiile din cauza unor probleme in afaceri. Mutu si Martian ar fi trebuit sa fie parteneri intr-o afacere cu biodiesel in Serbia, insa totul a picat. “Trebuia sa imi dea 5 milioane de euro pentru parteneriatul in biodiesel pe care il incepusem si el a vrut sa imi dea teapa. A pus pe altcineva sa semneze niste acte prin care dorea sa preia afacerea, vroia sa imi falsifice semnatura. E prost, e o fetita, profitul era foarte mare, 3 milioane euro pe luna!”, a mai spus Martian.

 Citeste si: ADRIAN MUTU, prima DECLARATIE despre DIVORT

In iarna, Adrian Martian a anuntat de mai multe ori ca Mutu va ajunge in Liga 2, la UTA, unde isi va incepe si cariera de antrenor. Pana la urma, Mutu a ales sa semneze cu Petrolul iar relatiile cu Martian s-au racit.