Adi Mutu este antrenorul noii promovate FC U Craiova

Adi Mutu a semnat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, cu FC U Craiova. Parafarea contractului valabil pentru următorii doi ani a avut loc la hotel Phoenicia din București, în prezența lui Adrian Mititelu jr. și a avocatului Dan Idita.

Adi Mutu va avea un salariu de 10.000 de euro pe lună în primul sezon, iar obiectivul este calificarea în play-off. ”Știu imnul Craiovei. Tata a fost și este fan al Craiovei. Am crescut de la trei ani cu reviste cu Balaci, Ștefănescu, cu toți. Sunt obișnuit să aud în casă despre Universitatea Craiova”, a declarat Mutu. Secundul lui Mutu la FC U Craiova va fi Nicolae Grigore, fostul fotbalist și antrenor al echipei Rapid.

„Au fost câteva chestii de pus la punct, la negocieri, dar nu cerințe ieșite din comun. Într-o săptămână am perfectat totul. Nu ne-a cerut jucători, nu e vorba despre așa ceva.  Conducerea și antrenorul se consultă în legătură cu perioada de transferuri. Evident că vom întări echipa în perioada următoare, vor veni fotbaliști. Când vom bate palma cu vreun jucător, veți afla pe site-ul clubului.

Sper să facem cât mai multe puncte în noul sezon și să ne apropiem de primele poziții ale clasamentului. Va fi un an greu, ne vom bate cu multe echipe care dispun de un buget mare. Vrem să facem un campionat bun pentru o nou-promovată”, a declarat Mititelu Jr. pentru Gazeta Sporturilor.

Adi Mutu le-a mai pregătit pe FC Voluntari și Al-Wahda (echipa U21), dar și echipa națională de tineret a României. Recent, „Briliantul” a obținut licența PRO.

Sursa foto: twitter