Adi Mutu: Nu am avut niciun conflict cu antrenorul Ravanelli

Adrian Mutu, internationalul roman de la formatia franceza Ajaccio, a dezmintit asa-zisul scandal petrecut intre el si tehnicianul Fabrizio Ravanelli, un incident petrecut, conform presei din Romania in timpul meciului dintre gruparea corsicana si Saint Etienne.

Adi Mutu a raspuns tuturor celor care au speculat pe aceasta tema prin intermediul unui site de socializare. “Nu am avut nici un conflict cu Ravanelli, asa cum s-a scris prin ziarele din Romania! E o inventie!”, a scris Mutu.

Pe de alta parte, Fabrizio Ravanelli, tehnicianul italian al celor de la Ajaccio, nu a declarat, la randul sau, nimic despre un posibil conflict cu internationalul roman. 

“Nu meritam sa pierdem meciul. Sunt dezamagit, dar am avut ghinion. Nu am ce sa le reprosez jucatorilor mei, au avut atitudinea potrivita. Nu regret nimic”, a explicat Ravanelli.

Adi Mutu si Fabrizio Ravanelli au fost surprinsi, in timpul partidei dintre Ajaccio si Saint Etienne, avand un schimb de replici nervoase, la putin timp dupa aceea, tehnicianul italian inlocuindu-l pe roman.

Sursa foto: ajaccio