ADI MUTU s-a ALES cu un DAR BABAN dupa NUNTA! Suma impresionanta care i-a intrat in buzunar

Adi Mutu si sotia sa Sandra s-au scos dupa nunta fastuoasa pe care cei doi au facut-o la finele saptamanii recent incheiate. Conform jurnalistilor de la Click! Adi Mutu si proaspata sa sotie sunt mai bogati cu aproximativ 140.000 de euro! Fericita pereche a strans aceasta suma impresionanta dupa nunta si botezul de duminica.

Adrian si Sandra a ramas cu intreaga suma, caci de cheltuielile cu restaurantul, muzica si decorul s-a ocupat postul de televiziune care a transmis evenimentele in exclusivitate. Astfel Adrian Mutu este, incepand de luni, mai bogat cu aproape 7 miliarde de lei vechi, adica echivalentul a 140.000 de euro. Adrian Mutu s-a distrat, a jucat la botezul baietelului sau Adrian Tiago si la nunta cu frumoasa Sandra, iar dupa toata paranghelia a strans o gramada de bani, mai noteaza jurnalistii de la Click!.

Cei peste 300 de invitati nu s-au uitat la bani, mai ales ca au fost rasfatati cu cele mai alese mancaruri si bauturi in cel mai select loc din Bucuresti. Nimeni n-a plecat de la petrecere fara sa lase cel putin 500 de euro, ”dar de inceput de drum” pentru fericitul cuplu.

In plus, Adi Mutu nu a fost nevoit sa scoata din buzunar bani pentru mancare, restaurant sau decoruri, ba nici macar pentru tinute, caci acestea au fost asigurate de designeri in schimbul reclamei. Toate cheltuielile au fost suportate de catre postul Antena Stars, televiziunea care a cumparat toate drepturile de difuzare a imaginilor.

Mai mult, prin targ umbla vorba ca postul de televiziune Antena Stars ar fi platit 20.000 de euro, motiv pentru care mirele si mireasa nu au vorbit si cu alte televiziuni si au angajat bodyguarzi pentru a impiedica sa patrunda musafirii nepoftiti.

Sursa text: click!