ADI MUTU se RETRAGE din FOTBAL! Internationalul si-a anuntat apropiatii de aceasta decizie

Internationalul ADRIAN MUTU intentioneaza sa se RETRAGA din FOTBAL! “Briliantul”, in varsta de 35 de ani, le-a comunicat aceasta decizie apropiatilor sai, el fiind dezamagit de esecul transferului sau la gruparea indiana FC Pune City, mutare care i-ar fi facilitat o revenire la FIORENTINA, informeaza Fanatik.

Cotidianul anunta ca “Briliantul” si-a anuntat prietenii ca nu va mai juca fotbal, urmand a se concentra pe afacerile sale.
Dupa ce mutarea sa in India, la Pune City, a picat, Mutu a hotarat sa-si incheie cariera, iar anuntul oficial ar urma sa fie facut in aceasta iarna. De cand s-a despartit de Petrolul pentru a pleca in India, in luna septembrie, Mutu nu s-a mai antrenat deloc.

CITESTE SI: FIFA A BLOCAT TRANSFERUL LUI ADI MUTU LA GRUPAREA INDIANA FC PUNE CITY

„Adi este ocupat cu afacerile sale, a mai initiat cateva proiecte care necesita atentie si multa munca. Acesta este si primul motiv pentru care nu doreste sa mai activeze ca jucator, este constient ca pe teren nu mai poate sa dea randamentul pe care il oferea acum doi ani, dar este si un moment bun de a incepe sa progreseze din punct de vedere managerial, sa invete sa creeze o afacere de succes. In paralel cu activitatea in domeniul afacerilor, Adi doreste sa fie mai aproape de familie, sa incerce o remediere a relatiei cu Consuelo, care s-a deteriorat foarte mult in ultimul timp”, au precizat apropiatii „Briliantului” pentru sursa citata.

CITESTE SI: IAR S-A IMBATAT ADI MUTU! Transferul atacantului roman la PUNE CITY este in pericol 

„Cand spunem deloc, inseamna nici macar o secunda la intensitatea unui jucator profesionist. S-a mai dus la sala de forta, a mai facut un exercitiu ca sa se mentina el, ca barbat, dar ca sportiv e la pamant cu pregatirea fizica. Daca ar accepta o oferta, ar insemna sa mai astepte cel putin doua luni pana cand isi revine, iar abia in primavara ar putea sa mai sa joace. Pe langa acest aspect, a mai contat si faptul ca nu a avut nici o oferta care sa ii satisfaca pretentiile si dorintele profesionale si materiale. De altfel, asta ar fi singura portita ca el sa mai revina pe teren: o propunere extraordinara din punct de vedere financiar!”, au punctat sursele Fanatik. 

Sursa foto: sport.ro