Adi Mutu si-a regasit motivatia si ameninta Steaua: O sa aiba probleme mari cu noi!

Internationalul roman Adrian Mutu s-a transferat in aceasta iarna la Petrolul Ploiesti si este hotarat sa castige titlul de campion. Revenit dupa o pauza de 14 ani in competitia autohtona, “Briliantul” a declarat ca si-a regasit motivatia si ii ameninta pe stelisti ca o sa aiba mari probleme cu “gazarii” in acest retur de campionat, informeaza Fanatik.

Adrian Mutu a acordat un interviu exclusiv celor de la Fanatik in care a tinut sa precizeze ca este convins ca Petrolul Ploiesti poate obtine rezultate foarte bune in acest sezon.

„Tineti minte ce va spun: Steaua o are groasa cu noi! La ora actuala, Petrolul are echipa excelenta. Ca valoare, in Franta ar fi in primele 6-7 din prima liga. Baietii sint tehnici, jucam mult pe combinatii, la 16 metri sintem devastatori. E aici un mijlocas, Pablo, de mult n-am mai vazut un fotbalist atit de bun. Iar antrenorul e de nivel european. Am facut alegerea perfecta”, a declarat Mutu pentru Fanatik.

”Am vazut ca Reghe m-a intepat deja cind a spus ca Steaua, daca ma dorea, ma lua! Pentru asta o sa-l intep si eu in meciul direct!”, a continuat Mutu atacul impotriva ros-albastrilor.

”Sincer, nu credeam ca o sa fie atit de bine. Mi-am regasit motivatia, mi-am regasit tineretea fotbalistica, nu am mai fost atit de entuziast de ani de zile. Parca m-am intors in timp, in Trivale… Baietii sint super, iar Contra e o revelatie. Face antrenamente ca Mourinho, zici ca sint la Chelsea. Pune mult accent pe minge, pe fotbal, ne face sa ne simtim extraordinar. Mai greu e cind alergam pe plaja (ride)…”, a continuat internationalul roman in varsta de 35 de ani.

Adrian Mutu a dezvaluit si unde va evolua in primul unsprezece al Petrolului din Ploiesti: “Numarul 10, al doilea virf. Dar voi evolua oriunde o sa-mi ceara antrenorul”.

Sursa foto: gsp.ro