Adi Mutu vrea sa mai joace un an si jumatate in Liga I

Adi Mutu, internationalul roman de la gruparea franceza AJ Ajaccio, a anuntat ca isi doreste sa mai joace un an si jumatate in Liga I, informeaza postul de televiziune Dolce Sport. Cel supranumit “Briliantul” nu a vrut sa dezvaluie pentru ce echipa va juca, pentru ca mai intai are nevoie de acordul gruparii corsicane.

In acelasi timp, Adi Mutu a dezvaluit si faptul ca nu este atras de fotbalul din Golf, el declarand ca a refuzat, in numeroase randuri, ofertele de a juca in respectiva zona, deoarece nu i se potriveste stilul.

“Vreau sa ma intorc acasa in iarna. Voi vorbii cu oficialii lui Ajaccio si vreau sa mai joc un an si jumatate in tara. Asta e dorinta mea din acest moment. Nu vreau sa ma duc la arabi, nu se potrivesc cu stilul meu, din acest motiv am si refuzat multe oferte de acolo”, a spus Mutu la Dolcesport.

“Va fi o surpriza echipa, nu pot spune unde, veti vedea daca va fi cazul si voi putea pleca din Franta. Trebuie sa primesc acceptul celor de aici intai”, a continuat atacantul roman.

Sursa foto: ajaccio