Adi Popa a plecat de la CSA Steaua

Adi Popa a plecat de la CSA Steaua după ce tratativele purtate cu cei din conducerea ”militarilor” au eșuat. Anunțul a fost făcut, vineri, chiar de experimentatul jucător în vârstă de 34 de ani.

Lovitură grea pentru Steaua. Adi Popa a anunțat că nu-și va prelungi angajamentul cu echipa din Ghencea care expiră astăzi, 30 iunie 2023. Cel supranumit ”Motoreta” a precizat și că va relua negocierile cu echipele care l-au ofertat în ultimele săptămâni. ”Nu voi continua la Steaua! Am discutat cu cei din club cât am fost în cantonament. Mi-am luat bagajele și plec acasă. Nu ne-am înțeles în ceea ce privește termenii noului contract. O să deschid discuțiile cu cei care m-au căutat și pe care i-am respins sau pus în așteptare până pe 30 iunie”, a declarat Adi Popa pentru jurnaliștii de la Prosport.

Adi Popa este al 18-lea fotbalist care pleacă de la CSA Steaua în această vară și se alătură lui David Dincă, Darius Oroian, Alexandru Sabău, Laurenţiu Corbu, Cosmin Ciocoteală, Mădălin Mihăescu, Cristian Bustea, Cristi Balgiu, Dragoş Gheorghe, Ştefan Bodişteanu, Alexandru Sima, Ştefan Pacionel, Emilian Pacionel, Atanas Trică, Mahadi Kayondo, Iustin Răducan şi Doru Calestru.

Astfel se anunță un nou sezon dificil pentru formația din Liga a IIa, care încă nu știe dacă va avea drept de promovare în Superliga la finele sezonului 2023-2024.

Sursa foto: digisport