Asteptarea s-a TERMINAT! ADI POPA a semnat cu READING. REACTIA clubului britanic – VIDEO

Internationalul ADI POPA va semna sambata un contract cu formatia britanica READING si va avea un salariu de sase ori mai mare decat cel pe care il are in prezent. Mijlocasul in varsta de 28 de ani va parafa o intelegere pe trei sezoane si va avea un salariu anual de 700 de mii de euro, conform postulu de televiziune Digi Sport.

UPDATE 2: Teoretic, ADI POPA ar putea debuta marti seara, contra echipei Birmingham City, In deplasare. ADI POPA va deveni primul fotbalist roman care va juca pentru ”Royals”, cum sunt apelati jucatorii echipei Reading. ADI POPA va oferi o optiune ofensiva in plus managerului olandez Jaap Stam, cand au mai ramas de disputat trei luni si jumatate din acest sezon.

”Adrian este un atacant cu un enorm potential, care a jucat la un nivel inalt in Romania si in fotbalul international. Este un fotbalist experimentat, foarte rapid, o amenintare constanta pentru poarta adversa, cu un control bun al mingii, care poate juca atât pe partea stanga, cat si pe dreapta, ori chiar in fata”, a declarat Jaap Stam pentru site-ul clubului.

”Avand in vedere numarul mare de meciuri ramas, un jucator de calitatea sa ne va facilita o rotatie a jucatorilor si va oferi unor fotbalisti sansa de a se odihni daca va fi cazul, deci sunt incantat ca face parte din lotul nostru”, a mai spus Stam. Directorul executiv al clubului, Nigel Howe, a declarat la randul sau: ”Suntem foarte multumiti ca l-am adus pe ADI POPA la Reading, intr-o intelegere care il va tine la club pana in vara lui 2020. Este un plus pentru echipa noastra, care aduce o experienta bogata in fotbalul international”. ADI POPA va imbraca tricoul cu numarul 25.

UPDATE 1Fostul mijlocas stelist ADI POPA a semnat, luni, un contract cu formatia britanica de liga secunda READING. ADI POPA a parafat o intelegere valabila pe urmatoarele trei sezoane, a anuntat clubul britanic.

STIRE INITIALA

De asemenea, daca READNG va promova in Premier League, salariul lui ADI POPA va creste la 1.4 milioane de euro pe an. Iar READING are sanse mari sa promoveze inca din acest sezon. Totodata, ADI POPA va incasa si o prima de instalare impresionanta in momentul semnarii contractului, 100 de mii de euro. Prima insa va ajunge tot in buzunarele lui Becali facand parte din cadrul intelegerii dintre latifundiar si jucator! “A renuntat la 100 de mii de euro din banii pe care ii lua la semnatura ca sa plece! Acesti bani ii voi incasa eu. Mi-a fost mila de el si intr-un fel rusine ca negociez cu un copil. Mi-a zis sa-l las si pe el, ca pe toti i-am lasat sa plece numai pe el nu. Atunci i-am zis ca-l las si cu asta basta. Daca stiam ca e in pericol campionatul, nu-l mai lasam. Ii avem pe Enache, Jakolis si Boldrin. Plus ca mai vine si Tanase”, a spus Becali la Digi Sport.

Steaua va incasa 600 de mii de euro in schimbul mijlocasului aflat in ultimele sase luni de contract.

ADI POPA va pleca sambata de la Steaua pentru a semna cu formatia britanica READING, care se lupta pentru promovarea in Premier League. In varsta de 28 de ani, ADI POPA a ajuns la Steaua in 2012, de la Concordia Chiajna, pentru 400 de mii de euro. ADI POPA a mai avut oferte din Turcia si Coreea de Sud in aceasta iarna.

Sursa foto: sport