Adina Alberts demontează miturile despre Ivermectină: „Nimic mai fals, e o tâmpenie!”

Medicul Adina Alberts a demontat, prin intermediul unei postări pe pagina sa de Facebook, toate miturile și temerile false referitoare la tratamentul cu Ivermectină. Adina Alberts susţine că acest medicament nu este cancerigen şi nici nu produce orbire, ci ajută la tratarea coronavirusului.

„IVERMECTINA cancerigen?!?

Nimic mai fals. Ba este exact invers. Cercetători din Japonia și SUA au descoperit că ivermectina, un medicament utilizat pentru a distruge paraziții, inhibă dezvoltarea tumorală în carcinomul epitelial ovarian.

IVERMECTINA produce orbire?!?

Este o tâmpenie…. Sunt zeci de medicamente care produc afecțiuni ale vederii, ce pot da în final cecitate, și zac liniștite în rafturile farmaciilor umane, avizate fiind de ANMDM precum și de forurile similare internaționale.

Că se încearcă o denigrare a acestei substanțe -IVERMECTINA- pentru a cărei descoperire, atât irlandezul Campbell cât și japonezul Omura au primit premiul Nobel în 2015, acesta poate fi un adevăr!

Studii numeroase din întreaga lume arată că această substanță este eficientă atât în vindecarea de COVID19 cât și în prevenția îmbolnăvirii”, se arată în postarea medicului Adina Alberts.

Sursa foto: adevărul