Adina Buzatu – Ținutele pentru miri în 2022

În ultimii ani, industria de îmbrăcăminte pentru bărbați a cunoscut o mare schimbare. Mai ales în cazul nunților, datorită revenirii nunților de amploare, mulți miri au decis să renunțe la regulile tradiționale de nuntă și să opteze în schimb pentru un look care să le reflecte stilul individual.

La moda costume bărbați 2022, designerii și stilistii reușesc să adauge ceva nou și să surprindă pe toată lumea.

Ce ține de culori, albastrul și griul rămân populare, dar acum există o varietate de aceste culori în tonuri mai întunecate, sau mai puțin saturate. Există, de asemenea, o tendință către nuanțe pământii, cum ar fi nisipul, kaki și verdele măsliniu.

Află care sunt cele mai importante 4 tendințe în materie de stil pentru un costum mire 2022 în cele ce urmează:

Costume de miri inspirate din stilul vechi de la Hollywood

Jacheta neagră pentru dineu a fost mult timp standardul de aur al stilului. Fotografiile de epocă din anii ’40 și începutul anilor ’50 sunt întotdeauna o mare sursă de inspirație. Era o epocă în care bărbații purtau un sacou de dineu pentru a merge la un cocktail sau la o întâlnire. Jacheta neagră pentru dineu va fi pentru totdeauna o opțiune clasică pentru costume mire 2022. În plus, vei avea întotdeauna o piesă în garderobă pentru ocazii viitoare.

Costum smoching

Dacă nu dorești un sacou de dineu, dar dorești totuși să arăti foarte elegant, optează pentru un costum din trei piese. Poți alege o culoare solidă pentru toate cele trei piese pentru a păstra aspectul simplu sau poți opta pentru o vestă cu model, colorată sau texturată (de exemplu, catifea) pentru a adăuga personalitate look-ului.

Țesături elegante și sofisticate

Țesăturile luxoase și sofisticate au devenit cu adevărat proprii în 2022. Pentru cei care se căsătoresc pe o vreme mai răcoroasă, catifeaua, care este excelentă pentru jachetele de cină, va fi o opțiune populară. Cele mai bune opțiuni pentru jachete sunt cele de culoare albastru marin sau burgundia.

Croială precisă

Orice expert în stil îți va spune că potrivirea este esențială în materie de îmbrăcăminte, iar acest lucru este valabil mai ales atunci când vine vorba de moda de mire. Este vorba despre lungimea mânecilor, lățimea pantalonilor și lungimea sacoului. Stiliștii recomandă cu insistență croirea unui costum sau a unui sacou de dineu la măsurile individuale, deoarece acest lucru nu numai că garantează cea mai bună potrivire, dar este și o opțiune mai rentabilă.

În magazinul Trends by Adina Buzatu vei găsi o varietate de costume de ceremonie și îți poți crea propria ținută cu ajutorul stiliștilor.