Adina Valean a participat la Piatra-Neamt la lansarea candidatilor PNL pentru alegerile europarlamentare

Europarlamentarul Adina Valean a participat duminica, la Piatra-Neamt, la lansarea candidatilor PNL pentru alegerile europarlamentare. In cadrul reuniunii, ea a tinut sa-i dea voalat o replica Elenei Basescu, care recent ii indemna pe romani sa nu voteze pe 25 mai PNL sau PSD, “care au pe liste numai neveste disperate”.

Astfel, Adina Valean i-a transmis voalat fiicei presedintelui Traian Basescu ca nu are nevoie de “proptele in PNL” pentru a fi prezenta pe listele partidului pentru alegerile europarlamentare.

Citeste si: Vezi ce a declarat Elena Basescu la inscrierea sa in PMP

“Se spune ca am nevoie de proptele in PNL. Sunt din 1999 in partid. Din 2007 sunt in Parlamentul European, vicepresedinta grupului liberalilor europeni si asta nu pentru ca m-a pus cineva din Romania, ci pentru ca m-am bucurat de sprijinul si increderea colegilor europeni. Reprezint cu cinste si onoare Romania in Parlamentul European”, a declarat Adina Valean.

Adina Valean a tinut sa sublinieze ca pozitia sa in partid si calitatea de europarlamentar nu se datoreaza sprijinului sotului sau.