Adina Valean a votat la Muzeul de Istorie din Ploiesti: Votez cu speranta ca cetatenii fac diferenta intre politicieni

Europarlamentarul Adina Valean, candidat pentru un nou mandat din partea PNL, a votat, duminica dupa-amiaza la Muzeul de Istorie din Ploiesti, afirmand la iesirea din sectia de votare ca cetatenii vor face diferenta intre politicieni.

“Votez cu speranta sincera ca cetatenii fac diferenta intre politicieni. Si eu si toti romanii ne dorim o Romanie prospera, o natiune puternica si, desigur, libertate, libertate in Europa, libertate acasa. Cred ca sunt lucrurile pe care fiecare dintre noi si le doreste si cred ca o diferenta se poate face intre politicienii care pot sa ne si promoveze”, a declarat Valean, la iesirea de la urne.

Citeste si: REZULTATE PARTIALE LA ALEGERILE EUROPARLAMENTARE

Adina Valean a votat la sectia amenajata in Ploiesti la Muzeul de Istorie si Arheologie Prahova.

Peste 18 milioane de cetateni cu drept de vot sunt asteptati la urne, duminica, la ALEGERILE EUROPARLAMENTARE 2014, pentru a-i alege pe cei 32 de reprezentanti ai Romaniei in Parlamentul European.

Eurodeputatii sunt alesi prin vot universal, egal, direct, secret si liber exprimat, mandatul in Parlamentul European fiind de 5 ani.

Citeste si: ROMANIA VOTEAZA ACUM! AFLA ULTIMELE NOUTATI DESPRE PROCESUL DE VOTARE

Ramaneti pe mondonews.ro pentru a afla cele mai noi informatii despre desfasurarea alegerilor eurparlamentare precum si anuntarea rezultatelor alegerilor pentru Parlamentul European.