Adina VALEAN, despre BASESCU: Tricoul cu MARUL, mi se pare NEPOTRIVIT

Adina VALEAN califica gestul presedintelui Traian BASESCU de a imbraca tricoul PMP ca fiind unul “NEPOTRIVIT”.

”Apropo de Traian Basescu si tricoul cu marul, mi se pare nepotrivit. Adica mie nu imi place chestiunea asta. Mi se pare ca presedintele unui stat ar trebui sa aiba o altfel de tinuta in raport cu partidele politice, mai ales ca nu era, dar chiar nu e niciun dubiu pentru noi toti, cetatenii acestei tari, pe cine sustine Traian Basescu. Stim toti! Nu e nevoie sa insiste”, a declarat  Adina VALEAN, candidat PNL pentru un nou mandat in cadrul PE, in cadrul unei conferinte de presa organizata la Titu, in judetul Dambovita.

Citeste si: Adina VALEAN: Romania e bine in afara zonei euro, nu vrem sa ne trezim ca ne cresc impozitele si taxele

Europarlamentarul liberal a precizat ca era cu adevarat o stire daca Traian Basescu ar fi purtat tricoul altui partid decat cel al Miscarii Populare.

”Si mi s-a parut un gest putin exagerat ca si-a pus chiar si tricoul echipei respective. Mi se pare ca i-a stricat dumnealui la imagine, dincolo ca a fost in sine un gest ‘unfair’ (incorect n.r.) din punct de vedere politic. Dar, repet, nicio surpriza pentru niciunul dintre noi. Daca era tricoul altui partid, ar fi fost o stire. Nu e pentru prima data cand presedintele face campanie si lobby clar pentru un partid politic”, a mai spus Adina VALEAN, conform Agerpres.

Citeste si: ADINA VALEAN: Nu toti suntem gata sa ne vindem sufletul pentru gaz rusesc

Traian Basescu s-a fotografiat zilele trecute pe litoral, purtand un tricou cu PMP, alaturi de sotia sa, Maria, si membri ai Partidului Miscarea Populara (PMP), printre care si deputatul Elena Udrea. Seria de fotografii a aparut vineri, pe pagina oficiala de Facebook a Elenei Udrea.

Sursa foto: jurnalul.ro