ADINA VALEAN: Monica Macovei subestimeaza inteligenta ROMANILOR

ADINA VALEAN, deranjata ca social-democratii romani nu au votat-o in PE: Mi s-a parut nepotrivit

ADINA VALEAN, europarlamentar PNL, a lansat o serie de critici la adresa MONICA MACOVEI, europarlamentar PDL, pe care o acuza de faptul ca SUBESTIMEAZA inteligenta ROMANILOR, dar si ca isi “umfla” datele referitoare la activitatea profesionala depusa la Parlamentul European (PE) de la Bruxelles.

ADINA VALEAN, candidatul aflat pe prima pozitie a listei liberalilor pentru ALEGERILE EUROPARLAMENTARE,  a scris pe pagina personala de facebook ca MONICA MACOVEI se autopromoveaza bazandu-se pe SUBESTIMAREA inteligentei ROMANILOR.  

Citeste si: MACOVEI: PSD are legaturi cu CORUPTIA, MAFIA, PROSTITUTIA si, mai nou, cu ASASINATE

“Spunea MONICA MACOVEI ca a facut 40 de rapoarte in PARLAMENTUL ROMANIEI, dar marea lor majoritate sunt doar o paginuta formala despre descarcarea de gestiune la diverse agentii europene. A fost de fapt un singur raport din care te faci ca faci 35. E si asta o formula de AUTOPROMOVARE, doar ca se bazeaza pe aceeasi subestimare a INTELIGENTEI populatiei acestei tari, ca si campania celorlalti (n.red. PSD) cu ‘USL traieste'”, a scris ADINA VALEAN pe pagina sa de Facebook.

Citeste si: MANIFESTUL PNL pentru PE 2014: IMPLEMENTAREA STRATEGIEI DUNARII 

ADINA VALEAN i-a acuzat pe europarlamentarii PDL de faptul ca la Bruxelles “au denigrat Romania”. “Foarte multi dintre PDListi au facut rau Romaniei, pentru ca au folosit microfonul Parlamentului European pentru a denigra Romania, pentru a muta dezbaterile de politica interna acolo la Bruxelles”, a mai notat VALEAN iar, in final, a conchis “Votati intelept pe 25 mai! Nu e totuna pe cine trimiteti acolo”.

ADINA VALEAN  candideaza pentru un al treilea mandat in Parlamentul European si este prima pe lista candidatilor PNL la alegerile din 25 mai.

Sursa foto: adevarul.ro