Adio Dan Nistor! Dinamo a rămas fără căpitan! Toate detaliile transferului la rivala din Liga I

Dan Nistor se va transfera, în cele din urmă, la CSU Craiova. Dinamo București a acceptat oferta de 275.000 de euro venită din partea oltenilor, iar mijlocașul va semna un contract valabil pentru 3 ani, anunță Digisport.ro.

Update: CS Universitatea Craiova a anunțat duminică, pe contul oficial de Facebook, că mijlocașul de 31 de ani va fi prezentat luni la echipa din Bănie. “Unul dintre cei mai valoroşi jucători din România vine să pună umărul la ceea ce ne dorim cu toţii. Conferinţa de prezentare va avea loc luni, la ora 12.00”, se arată pe pagina de Facebook a oltenilor, alături de o fotografie cu Dan Nistor şi cu Alexandru Mitriţă, la echipa naţională.

Știre inițială

Gruparea din Ștefan cel Mare se desparte de căpitanul ei. Dan Nistor a acceptat oferta venită de la Craiova, chiar dacă Victor Pițurcă și-a anunțat ieri plecarea. Sursele Digi Sport susțin că fotbalistul a decis, în cele din urmă, că cel mai bine ar fi să se despartă de formația alb-roșie.

Dan Nistor va semna un contract pe 3 ani cu Universitatea Craiova și va pleca, alături de echipă, marți, în stagiul de pregătire din Antalya. Mijlocașul va avea un salariu de 14.000 de euro pe lună la gruparea din Bănie și un bonus consistent la semnătură: 120.000 de euro. Dinamo va încasa 275.000 de euro în schimbul transferului, mai scrie digisport.ro.

Citește și: OFICIAL! CSU CRAIOVA S-A LEPĂDAT DE ”SATANA”! ANTRENOR SURPRIZĂ DORIT DE ”JUVEȚI” ÎN LOCUL LUI PIȚURCĂ

De-a lungul carierei, Dan Nistor a mai jucat pentru Internațional Curtea de Argeș, CS Mioveni, Pandurii Tg. Jiu și Evian. Fotbalistul născut în Rucăr are trei selecții în echipa națională a României. Potrivit publicației de specialitate Transfermarkt, Dan Nistor are o valoare de piață de 1,1 milioane de euro.

Sursa foto: sport