ADIO, DAR RAMAN CU TINE! MIREL RADOI va ocupa o FUNCTIE de CONDUCERE la STEAUA

ADIO, DAR RAMAN CU TINE! Cam asa se poate caracterzia situatia din ultimele ore de la STEAUA BUCURESTI! Proaspatul demisionar MIREL RADOI este gata sa revina la echipa. Nu in functia de director sportiv pe care tocmai a parasit-o, ci intr-una de conducere.

Duminica seara, cand si-a anuntat demisia de la echipa campioana, MIREL RADOI a declarat ca va ramane alaturi de “ros-albastri” si ca, daca va fi nevoie, va iesi in public pentru a apara clubul finantat de nasul sau, Gigi Becali. “Probabil ca exista o sansa sa imbrac si un costum, nu stiu acum, vom vedea ce se va intampla”, declara aseara MIREL RADOI.

CITESTE SI: MIREL RADOI A DEMISIONAT DE LA STEAUA

“De-acum incolo o sa fac eu asta, o s-o apar eu. Eu oricum sunt alaturi de echipa, de patron, de jucatori, de suporteri, cel putin de cei de la Pitesti. Daca vor mai exista atacuri voi iesi eu sa apar STEAUA”, a mai spus MIREL RADOI.

In aceasta dimineata, finantatorul Gigi Becali, a confirmat aceasta varianta. “El va ramane la club intr-o functie. Nu stiu care, vom vedea. Am vorbit cu el, cred ca va ramane. Se va ocupa de anumite sectii”, a declarat Gigi Becali intr-o interventie la postul Romania TV.

Daca va accepta sa continue la Steaua, MIREL RADOI ar putea prelua postul de manager general al STELEI BUCURESTI, ramas vacant dupa ce Mihai Stoica a fost condamnat la inchisoare in martie 2014.

Sursa foto: sport