ADIO GALCA! GIGI BECALI s-a inteles cu o GLORIE a ros-albastrilor

ADIO COSTEL GALCA! GIGI BECALI a batut palma cu noul antrenor al Stelei! Desi au fost vehiculate mai multe nume, printre care Dan Petrescu si Laurentiu Reghecampf, patronul campioanei a decis sa mizeze tot pe antrenorii tineri, informeaza fanatik.ro.

Conform surselor citate, latifundiarul din Pipera a convins ultimul idol al Stelei sa se intoarca in Ghencea! Dupa sapte ani, sursele din anturajul Stelei dezvaluie in exclusivitate pentru site-ul amintit  ca dorinta finantatorului s-a concretizat. MIREL RADOI se intoarce in Ghencea! Nu din postura de jucator, ci de antrenor.

CITESTE SI: BOMBA PONTA, GHITA si IORDANESCU vor marca STEAUA

“E decis! Nu exista altcineva care sa stea pe banca Stelei din vara. MIREL RADOI va fi noul antrenor principal, GIGI BECALI a batut palma cu el”, decreteaza apropiatii lui GIGI BECALI

MIREL RADOI si GIGI BECALI au convenit ca perioada contractului sa fie pe o durata de doi ani de zile, fostul capitan al Stelei urmind sa ocupe functia de antrenor principal. Pentru ca MIREL nu are licenta PRO, RADOI si BECALI au stabilit sa fie angajat si un director tehnic care sa aiba rolul de sfatuitor al antrenorului, dar si sa stea pe banca la meciurile oficiale. Cel mai probabil acesta din urma ar urma sa fie nimeni altul decat COSMIN OLAROIU, mai noteaza fanatik.ro.

CITESTE SI: MApN a primit o NOUA OFERTA pentru MARCA STEAUA. FOTO in articol 

Sursa foto: sport.ro