ADIO GIULESTI! RAPID Bucuresti si-a ANUNTAT suporterii ca isi cauta o noua ARENA

RAPID BUCURESTI  si-a anuntat suporterii prin intermediul unui COMUNICAT postat pe site-ul OFICIAL ca, in acest moment, se cauta solutii pentru gasirea unei arene pe care gruparea feroviara sa isi dispute meciurile considerate pe TEREN PROPRIU.

Pe langa faptul ca RAPID se confrunta cu mari PROBLEME FINANCIARE, echipa bucuresteana a pierdut si sprijinul pe care il avea din partea MINISTERULUI TRANSPORTURILOR.

“Primul vers din traditionalul imn al RAPIDULUI, “suntem peste tot acasa”, tinde sa isi piarda sensul chiar acasa, acolo unde jucam, cu unele exceptii, de când a fost construita arena din GIULESTI.

Citeste si: Rapid ar putea avea un stadion nou, de 30.000 de locuri 

Solicitarile noastre adresate catre MINISTERULUI TRANSPORTURILOR de a reglementa problemele legate de folosirea STADIONULUI “GIULESTI-VALENTIN STANESCU” nu au primit niciun raspuns.

Costurile exagerate ale chiriei, precum si degradarea accentuata a stadionului ne determina sa cautam o alta arena pentru disputarea partidelor considerate pe teren propriu.

Citeste si: Rapid isi poate depune dosarul la FRF pentru obtinerea licentei. UPDATE 

Regretam ca admirabilii nostri suporteri nu vor mai avea posibilitatea de a conduce echipa spre victorie pe STADIONUL pe care RAPID a scris istorie decenii de-a rândul!”, anunta RAPID pe site-ul oficial intr-un COMUNICAT.

Sursa foto: sptfm.ro