Adio Pancu? Simbolul Rapidului tentat sa isi incheie cariera

Intr-un interviu acordat cotidianului Gazeta Sporturilor, Daniel Pancu a dezvaluit faptul ca daca Rapid va fi retrogradata va renuta la cariera de jucator.
Ajuns la 35 de ani, Daniel Pancu este unul dintre simbolurile echipei feroviare, atacantul originar din Iasi evoluand in 245 de meciuri in tricoul alb-visiniu, timp in care a reusit sa inscrie 83 de goluri in toate competitiile.
“Este trist ce se intampla la Rapid! Si cand ma gandesc ce optimism era la club…toata lumea din conducere ne dadea asigurari ca vom primi licenta. Uite ca nu a fost asa” a declarat Pancu.
Se teme de faliment
Contractul lui Daniel Pancu cu echipa giulesteana expira la data de 1 iulie si jucatorul recunoaste ca s-ar putea sa fie ultimul din cariera sa, tinand cont de situatia in care se afla formatia de langa podul Grant. “Ma tem de faliment! Din ce vad eu, acest club frumos o va lua de la capat in aceasta vara. Din pacate sa evoluam in Liga secunda a devenit varianta optimista pentru noi. Si asta pentru ca planul acela de reorganizare a fost contestat de multi creditori si va mai dura mult si bine pana va fi aprobat” a mai spus Pancu.
“In Romania nu voi mai juca nicaieri, iar pentru Rapid nu am cum sa joc in Liga a IV-a! Am si eu o varsta si un CV! As mai accepta doar o propunere dintr-un loc exotic, de afara, insa sansele sunt reduse” a concluzionat Daniel Pancu.

Sursa foto: fotbal-fan.ro