ADIO PONTA! FLORIN IORDACHE, noul sef al CAMEREI DEPUTATILOR – SURSE

Conform surselor politice citate de postul B1 Tv, social democratii au decis in cadrul sedintei de marti de la Parlament ca noul sef al Camerei Deputatilor va fi FLORIN IORDACHE, cel care a sigurat interimatul dupa inlaturarea lui VALERIU ZGONEA din fruntea deputatilor. FLORIN IORDACHE a fost propus de LIVIU DRAGNEA.

Con form surselor citate, disensiunile dintre VICTOR PONTA si LIVIU DRAGNEA, actualul presedinte al PSD, s-au accentuat dupa ce fostul premier s-a autopropus, ieri, in fata jurnalistilor.

Victor Ponta inainte de sedinta de azi, despre candidatura sa la sefia Camerei Deputatilor: “Daca domnul Dragnea ma sustine candidez, daca nu, pentru ca nu vreau sa ne certam in PSD. Odata a zis ca ma sustine, acum nu stiu ce a decis. Acum o luna dl Dragnea spunea ca ma doreste. Nu am de ce sa ma cert cu numeni pentru functii.”

Dragnea, inainte de CEx: “Astazi, unii dintre noi trebuie sa dea un test de rabdare, de inteligenta, de maturitate si responsabilitate. La finalul intalnirii eu o sa le fac astazi o propunere pe care sigur o vor accepta”. 

Vom reveni cu amanunte.

Sursa foto: realitatea